Joburi asistenti medicali fara experienta

Cauta in 303 locuri de munca asistenti medicali fara experienta in 2014

13 Nov
Asistenti Medicali FARA COMISION
Germania

Societate germana, recrutam asistenti medicali pentru clinici spitale si camine de batrani din Germania. Clinicile, spitalele si caminele de batrani germane ofera contracte de munca pe perioada nedeterminata conform legislatiei germane.
Daca aveati in plan sa emigrati in Germania, acum aveti cea mai buna ocazie.


Veti lucra incepand din prima zi ca asistent medical cu recunoasterea profesionala germana.
Salariul de inceput variaza intre 1500-2000 euro Netto.
Sunt platite de catre angajator pensia in contul de pensii precum si asigurarea medicala.
Programul de lucru implica aproximativ 40 de ore pe saptamina.


Sistemul propus de noi este urmatorul: Societatea noastra prefinanteaza pe o perioada de trei luni cursurile dvs intensive de limba germana in Romania, precum si obtinerea dreptului dvs. de libera practica in Germania.

Vi se garanteaza ulterior un post intr-o clinica, spital sau camin de batrani din Germania, in citeste mai mult
Categoria jobului
Personal medical si sanitar
Tipul jobului
full-time
Salariu
20002000 euro
Aplica la job Detalii job
13 Nov
ASISTENTI MEDICALI FARA PIN
Londra, Reading, Luton, Cambridge, Sheffield, Leeds, Birmingham, Hemel Hempstead Anglia

Brit-Ro Consultancy recruteaza urgent 30 de asistenti medicali pentru Care Homes, Nursing Homes si spitale private din Marea Britanie .
Prin parteneriate exclusive cu angajatori importanti din Marea Britanie avem posibilitatea de a oferi sute de locuri de munca pentru asistente medicale din România, atât cu experienta cât si fara experienta.


Nu percepem comision de mediere, oferind gratuit candidatilor pe care îi pregatim servicii de consiliere si asistenta în obtinerea PIN-ului (NMC).

Recrutam în prezent asistenti medicali pentru peste 31 de locatii, printre care Londra, Luton, Cambridge, Oxford, Leeds, Sheffield, Reading, Truro, Birmingham, Hemel Hempstead. În functie de experienta si locatia dorita vom stabili interviuri cu mai multi angajatori pe care îi reprezentam putând sa va asistam în alegerea celei mai bune oferte.

Oferim consiliere pentru interviuri,consiliere citeste mai mult
Categoria jobului
Personal medical si sanitar
Tipul jobului
full-time
Aplica la job Detalii job
13 Nov
ASISTENTI MEDICALI FARA COMISION
Anglia

Compania noastra a luat nastere dintr-un concept englezesc, concept care are la baza selectia si plasarea fortei de munca specializata in servicii de recrutare a personalului pe plan international,pretinzand cele mai mici comisioane de pe piata muncii.

Colaborarea noastra pe teritoriul Europei este apreciata ca fiind de un succes impresionant.

Principala noastra satisfactie fiind deplina multumire a clientiilor nostri.

Oferta comerciala
Obiectul proiectului:
-obtinerea pin-ului GRATUIT
(recunoasterea diplomei de asistent medical generalist )
&
-obtinerea unui JOB GRATUIT in domeniul medical, pe postul de asistent medical generalist.

NU PERECEPEM COMISION PENTRU OBTINEREA JOB-ULUI
*Locurile de munca sunt limitate.

Descriere job:

2.Nurse (Asistent medical generalist) -65 job-uri
‚óŹSalarizarea- intre 11-16 £/ ora, salarizare lunara citeste mai mult
Categoria jobului
Ingrijire batrani/Asistenta sociala
Tipul jobului
full-time
Aplica la job Detalii job
27Nov
13 Nov
Asistenti Medicali
Germania

Va oferim acum posibilitatea sa lucrati in domeniul medical pentru clinici si spitale in Germania.

Este nevoie de asistenti medicali cu experienta in: neurologie, radiologie, anestezie, chirurgie, interne, ginecologie, pediatrie si alte specializari..

Va oferim acum posibilitatea sa lucrati in domeniul medical pentru clinici si spitale in Germania.

Este nevoie de asistenti medicali cu experienta in: neurologie, radiologie, anestezie, chirurgie, interne, ginecologie, pediatrie si alte specializari.
Categoria jobului
Personal medical si sanitar
Tipul jobului
full-time
Aplica la job Detalii job
18 Nov
Asistenti medicali
Full time

Va oferim acum posibilitatea sa lucrati in domeniul medical pentru clinici si spitale in Germania. Este nevoie de asistenti medicali cu experienta in : neurologie, radiologie, anestezie, chirurgie, interne, ginecologie, pediatrie si alte specializari.Compensatii:
Cazare gratuita, Masa gratuita, Transport platit, Asigurare

Detalii Companie:
MyProHR este o  agen√Ö¬£ie profesionist√Ą¬É de recrutare √Ö¬üi plasare de personal medical, cu sedii at√ɬĘt √ɬģn Rom√ɬĘnia, c√ɬĘt √Ö¬üi √ɬģn Germania. Astfel, MyProHR recruteaz√Ą¬É medici speciali√Ö¬üti, medici reziden√Ö¬£i √Ö¬üi asistente medicale pentru posturi √ɬģn clinicile private din Germania.
Companie
MyProHR
Categoria jobului
Medicin√Ą¬É alternativ√Ą¬É Medicin√Ą¬É uman√Ą¬É Medicin√Ą¬É veterinar√Ą¬É
Aplica la job Detalii job
20 Nov
Asistenti Medicali UK
UK

Greenland Romania (companie de resurse umane cu sediul central in Dubai si filiala in Romania), recruteaza Asistenti/Asistente Medicale pentru Emiratele Arabe, UK, Irlanda,etc. Asistente/Asistenti Medicali cu experienta pe urmatoarele sectii: -asistente/asistenti medicali generalisti :ambulatoriu, chirurgie, terapie intensiva,medicina interna, neurologie,psihiatrie,etc.

-asistente/asistenti medicali anestezisti . Nu percepem nici un comision de intermediere. Nu exista costuri pentru aplicare. Rugam seriozitate, in aplicarea la aceasta oferta. Persoanele interesate pot trimite un cv in limba engleza la adresa de email.

Cerinte:
Cerinte: - calificare in domeniu ( diploma ):Scoala Sanitara Posliceala , Colegiu Medical, Universitatea de Medicina. - experienta minim 1an in domeniu. Voluntariatul este luat in considerare. - cunostinte bune de limba engleza

Compensatii:
Asigurare

Detalii Companie:
Greenland Romania este o citeste mai mult
Companie
Greenland Romania
Categoria jobului
Personal Medical/Sanitar
Tipul jobului
full-time
Aplica la job Detalii job
22 Nov
Asistenti Medicali Oxford University Hospitals
Oxford Anglia

NEU Professionals, agentie britanica de recrutare de personal medical ,cu sediul in Londra, recruteaza Asistenti Medicali pentru Oxford University Hospitals ( OUH ).

Interviuri : 9 Decembrie

Oxford University Hospitals (OUH) este un centru clinic de excelenta si unul dintre cele mai mari grupuri/Trust de Spitale Universitare NHS din Marea Britanie.


Fac parte din acest Trust patru spitale : John Radcliffe Hospital care cuprinde Children's Hospital, West Wing (Accident & Emergency), Eye Hospital, Heart Centre si Women's Centre, Churchill Hospital, Nuffield Orthopaedic Centre, acestea 3 sunt localizate in Oxford, si Horton General Hospital in Banbury, la 30minute in nordul Oxfordului.
OUH ofera o gama larga de servicii clinice, de specialitate ( inclusiv reabilitare cardiaca, cancerígena, musculo - scheletica si neurologica), educatie, training si cercetare.

Posturi vacante pentru urmatoarele departamente :
John citeste mai mult
Categoria jobului
Personal medical si sanitar
Tipul jobului
full-time
Aplica la job Detalii job
22 Nov
Asistenti Medicali Anglia Spitale Publice+Nursing Homes
London Strainatate Anglia

Recrutare Asistenti Medicali pentru Spitale Publice NHS si Case de Ingrijiri Medicale din Marea Britanie Interviuri prezentiale in curand in Romania! NEU Professionals Limited este o agentie britanica de recrutare, cu sediul in Londra si inregistrata in Anglia cu numarul 8814670. Avem la dispozitia dvs.

posturi vacante pentru Spitalele Publice NHS din Cambridge, Guernsey, Chichester si peste mai mult de alte 10 Spitale NHS localizate in Sudul Angliei . De asemenea avem privilegiul de a colabora cu companii medicale private foarte cunoscute si prestigiate ca de exemplu: Bupa, Carebase, Orders of St John¬īs Trust si multe altele. Toate contractele sunt permanente (pe termen nedeterminat) , in regim full-time si vor fi semnate direct cu angajatorii din Marea Britanie. Interviurile se vor desfasura in doua etape: - Prima etapa sustinerea pre-interviului prezential in Romania cu managerii britanici ai agentiei NEU Professionals - A doua etapa este sustinerea interviului citeste mai mult
Tipul jobului
full-time
Aplica la job Detalii job
21 Nov
Asistenti medicali
M?nchen

Se cauta Asistenti medicali generalisti in Germania, la 40 km de M?nchen In camin de batrani,se lucreaza 40 h pe saptamana,8h/zi Salariu Brut:1750 ? pt.cei care nu au recunoasterea diplomei Salariu Brut:2400 ? pt.

cei care au recunoasterea diplomei in Germania( Anerkennung) Contra cost este: cazarea,utilitati + 3 mese pe zi,total 250?/luna

Cerinte:
Cerinte: Limba germana se accepta incepand de la niv. A2-B2 Se accepta Asistenti medicali generalisti si fara experienta Asistentul medical pe care il cautam este o persoana serioasa,harnica entuziasta, si dornica sa invete pentru a avansa in cariera.

Compensatii:
Masa gratuita, Asigurare

Detalii Companie:
Aceasta companie ofera locuri de munca,pt.Asistenti medicali generalisti si ingrijitoare batrani la domiciliu in Germania,Austria,Elvetia
Companie
Se cauta Asistenti medicali in Germania
Categoria jobului
Personal Medical/Sanitar
Tipul jobului
full-time
Aplica la job Detalii job
20 Nov
Asistenti Medicali Spitale Publice+ Nursing Homes
Anglia

Postat la: 29-10-2014

Responsabilitati Recrutare Asistenti Medicali pentru Spitale Publice NHS si Case de Ingrijiri Medicale din Marea Britanie

Interviuri prezentiale in curand in Romania!

NEU Professionals Limited este o agentie britanica de recrutare, cu sediul in Londra si inregistrata in Anglia cu numarul 8814670.

Avem la dispozitia dvs.

posturi vacante pentru Spitalele Publice NHS din Cambridge, Guernsey, Chichester si peste mai mult de alte 10 Spitale NHS localizate in Sudul Angliei .
De asemenea avem privilegiul de a colabora cu companii medicale private foarte cunoscute si prestigiate ca de exemplu: Bupa, Carebase, Orders of St John¬īs Trust si multe altele.
Toate contractele sunt permanente (pe termen nedeterminat) , in regim full-time si vor fi semnate direct cu angajatorii din Marea Britanie.

Interviurile se vor desfasura in doua etape:
- Prima etapa sustinerea pre-interviului citeste mai mult
Companie
NEU Professionals
Categoria jobului
Medical / Farmacie
Tipul jobului
full-time
Aplica la job Detalii job

Au fost gasite 303 locuri de munca ( asistenti medicali fara experienta ) , afisate in 31 pagini.