Joburi asistent medical de laborator analize medicale

Cauta in 134 locuri de munca asistent medical de laborator analize medicale in 2014

21 Nov

Asistent medical UK

Marea Britanie

pozitiile de infirmier si asistent medical pentru diferite clinici din Marea Britanie. Lucratorii vor fi repartizati in locatii de pe teritoriul Angliei, in functie de dispozitiile companiei contractante din Marea Britanie. Responsabilitati: Infirmier - apropierea de clienti, cunoasterea nevoilor, intereselor si nevoilor lor - asistarea clientilor cu ingrijirea personala zilnica,.

Companie: Banca de joburi

Jobul Asistent medical UK este incadrat in categoria Personal Medical/Sanitar full-time

Locul de munca Asistent medical UK a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
19 Nov

Infirmier & asistent medical marea britanie

Strainatate Marea Britanie

pozitiile de infirmier si asistent medical pentru diferite clinici din Marea Britanie. Lucratorii vor fi repartizati in locatii de pe teritoriul Angliei, in functie de dispozitiile companiei contractante din Marea Britanie. Responsabilitati: Infirmier - apropierea de clienti, cunoasterea nevoilor, intereselor si nevoilor lor - asistarea clientilor cu ingrijirea personala zilnica, precum.

Companie: JobsAlert.ro

full-time Salar:4000 ron

Locul de munca Infirmier & asistent medical marea britanie a fost preluat de pe www.jobsalert.ro
Aplica la job
14 Nov

Asistent medical (germania)

Strainatate Germania

Cu norma intreaga. Pozitia: Asistent Medical Domeniul: Servicii Tara: Germania Orasul: Stuttgart Cautam sore medicale generale, pentru copii, obstetricieni, terapie intensiva, sale de operatie si doctori. Locul de lucru este in Germania pentru un termen indelungat. Compania ofera oportunitati pentru inbunatatire, cursurile de limba germana si ajutorul cu documente. Un candidat de succes.

Companie: JobsAlert.ro

full-time Salar:2200 ron

Locul de munca Asistent medical (germania) a fost preluat de pe www.jobsalert.ro
Aplica la job
18 Nov

Asistent medical Radioterapie

BUCURESTI ROMANIA

radiologie); -Experienta asistent medical radiologie : min 1 an; -Excelente abilitati de comunicare; -Persoana organizata, punctuala, motivata sa lucreze in domeniu performant. Limba engleza - nivel mediu/avansat Descrierea firmei MNT Healthcare Europe, companie din cadrul Bozlu Holding, reprezentanta a companiei medicale MNT, lider pe piata medicinei nucleare si radioterapiei in Turcia,.

Companie: MNT Healthcare Europe SRL

Jobul Asistent medical Radioterapie este incadrat in categoria Medical / Farmacie full-time

Locul de munca Asistent medical Radioterapie a fost preluat de pe www.myjob.ro
Aplica la job
24Nov
20 Nov

Asistent medical spital

BUCURESTI ROMANIA

Regina Maria recruteaza Asistent Medical pentru Spitalele Regina Maria: - Asistent Medical Anestezie Terapie Intensiva (ATI) - Asistent Medical Pediatrie - Asistent Medical Neonatologie - experienta minim 1 an - Asistent Medical Terapie Intensiva Neonatologie - experienta minim 3 ani Cerinte - Studii de specialitate - Certificat de membru (ALP) si Asigurare MALPRAXIS - documente.

Companie: Regina Maria

Jobul Asistent medical spital este incadrat in categoria Medical / Farmacie full-time

Locul de munca Asistent medical spital a fost preluat de pe www.myjob.ro
Aplica la job
16 Nov

Asistent medical balneofizioterapie/kinetoterapeut pentr...

BUCURESTI ROMANIA

Acest post se adreseaza asistentilor medicali cu specialitatea pe diploma de "Asistent medical cu specialitatea in balneo-fizoterapie si masaj" sau "Asitent medical cu specialitatea in balneo-fizioterapie,kinetoterapie si masaj". Postul este ofertat in cadrul serviciului de estetica medicala unde se ofera servicii de masaj de ralaxare, intretinere si anticelulitic. Candidatul trebuie sa.

Companie: AIS PRODIMPEX

Jobul Asistent medical balneofizioterapie/kinetoterapeut pentr... este incadrat in categoria Medical / Farmacie full-time

Locul de munca Asistent medical balneofizioterapie/kinetoterapeut pentr... a fost preluat de pe www.myjob.ro
Aplica la job
13 Nov

Asistent medical

BUCURESTI ROMANIA

Sanitara cu calificare de Asistent Medical sau absolvent de Scoala Postliceala de Asistenti Medical. Asistent medical care a lucrat intr-un cabinet de medicina de familie si cunoaste activitatea specifica desfasurata la medicina de familie: mod de completare bilete de trimitere specialisti si analize, retete, concedii medicale, adeverinte medicale, operare in interfata de lucru SIUI sau o.

Companie: AIS PRODIMPEX

Jobul Asistent medical este incadrat in categoria Medical / Farmacie full-time

Locul de munca Asistent medical a fost preluat de pe www.myjob.ro
Aplica la job
09 Nov

Asistent medical

Bucuresti

se face de cÄAƒtre asistentele medicale 24/24, inclusiv ÃA®n sÄAƒrbÄAƒtorile legale ÈA™i de cÄAƒtre medic, ori de cÃA¢te ori este nevoie. Tratamentele ÈA™i serviciile medicale sunt oferite ÃA®n funcÈA›ie de nevoile individuale ale rezidenÈA›ilor: administrarea medicamentelor, injecÈA›ii, perfuzii, administrarea de insulinÄAƒ,.

Companie: Camin Lili

Jobul Asistent medical este incadrat in categoria Sanatate full-time

Locul de munca Asistent medical a fost preluat de pe jobs.bizoo.ro
Aplica la job
13 Nov

Infirmier/Asistent medical UK

Anglia

pozitiile de Infirmier si Asistent medical pentru diferite clinici din Marea Britanie. Lucratorii vor fi repartizati in locatii de pe teritoriul Angliei, in functie de dispozitiile companiei contractante din Marea Britanie. Responsabilitati: Infirmier - apropierea de clienti, cunoasterea nevoilor, intereselor si nevoilor lor - asistarea clientilor cu ingrijirea personala zilnica, precum.

Jobul Infirmier/Asistent medical UK este incadrat in categoria Ingrijire batrani/Asistenta sociala full-time

Locul de munca Infirmier/Asistent medical UK a fost preluat de pe www.tjobs.ro
Aplica la job
09 Nov

Asistent medical/infirmier Anglia(nu se percep taxe/salariu minim 2000Gbp)

Iasi, Strainatate Anglia

exercitarea profesiei de asistent medical in UK - va puna in valoare competentele, pentru o reusita sigura la interviul de angajare(nu percepem taxe pentru obtinerea locului de munca) - sa organizeze interviul de angajare in conditii care sa va permita sa puneti accentul pe experienta si competentele dobandite - va sprijine in ceea ce priveste formalitatile care preceda plecarea - va ofere.

Companie: Nursing MP Recruitment

Jobul Asistent medical/infirmier Anglia(nu se percep taxe/salariu minim 2000Gbp) este incadrat in categoria Medicina, full-time

Locul de munca Asistent medical/infirmier Anglia(nu se percep taxe/salariu minim 2000Gbp) a fost preluat de pe www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job

Au fost gasite 134 locuri de munca ( asistent medical de laborator analize medicale ) , afisate in 14 pagini.