Joburi arte plastice

Cauta in 4 locuri de munca arte plastice in 2015

27Apr
25 Apr
cercetator in arte plastice - sticla, ceramica, metal
SIBIU

Numar locuri de munca disponibile pentru jobul cercetator in arte plastice - sticla, ceramica, metal in SIBIU este 1 posturi Contract de munca pe perioada nedeterminata cu norma intreaga Cod intern Job: 33/02/1150000736/1 Contact : Sibiu, Str. Morilor Nr. 51 Tel. 0269/230089 210882, e-mail : sb_lmv@sb.anofm.ro .

Numar locuri de munca disponibile pentru jobul cercetator in arte plastice - sticla, ceramica, metal in SIBIU este 1 posturi Contract de munca pe perioada nedeterminata cu norma intreaga Cod intern Job: 33/02/1150000736/1 Contact : Sibiu, Str. Morilor Nr. 51 Tel. 0269/230089 210882, e-mail : sb_lmv@sb.anofm.ro
Sursa jobului
www.anofm.ro
Aplica la job Detalii job
21 Apr
Referent arta plastica si arte vizuale
Iasi

Referent arta plastica si arte vizuale Casa de Cultura a Municipiului lasi – „Mihai Ursachi” 20 aprilie 2015 Casa de Cultura a Municipiului Iasi – „Mihai Ursachi” organizeaza concurs pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a functiei contractuale de executie, vacanta de referent arta plastica si arte vizuale, grad I (S).

Pentru a ocupa un post contractual vacant sau temporar vacant candidatii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii generale, conform art. 3 al Regulamentului-cadru aprobat prin Hotararea Guvernului nr. 286 din 23 martie 2011, cu modificarile si completarile ulterioare: a) are cetatenia romana, cetatenie a altor state membre ale Uniunii Europene sau a statelor apartinand Spatiului Economic European si domiciliul in Romania; b) cunoaste limba romana, scris si vorbit; c) are varsta minima reglementata de prevederile legale; d) are capacitate deplina de exercitiu; e) are o stare de sanatate corespunzatoare postului pentru care candideaza, citeste mai mult
Companie
Guvernul Romaniei
Sursa jobului
posturi.gov.ro
Aplica la job Detalii job
07 Apr
CONSILIER VANZARI MOBILA
Romania BUCURESTI

Titlu: CONSILIER VANZARI MOBILAStatus: ActivatLocuri disponibile: 1Tara: RomaniaOrase: BUCURESTITip post: Full timeDomeniu: Vanzari - VanzariNivel cariera: Incepator, Intermediar, Senior, ExecutivDescriere: Unul dintre clientii nostri din Bucuresti - producator de mobila, cauta URGENT Consultant in Vanzari cu experienta in vanzarea de mobilier.

RESPONSABILITATI: • Consilierea clientilor la nivel de showroom privind varianta optima de mobilier si furnizarea de informatii complete asupra produselor si serviciilor; • Furnizarea de informatii complete asupra produselor si serviciilor; • Oferirea celor mai bune solutii tehnice si estetice in vederea configurarii mobilierului, accesoriilor si electrocasnicelor; • Participare activa la identificarea perceptiilor si asteptarilor clientilor, precum si gasirea solutiilor de ridicare a nivelului de satisfactie a acestora; • Realizarea unei situatii clare si corecte a potentialilor clienti; • Intocmirea documentelor necesare citeste mai mult
Companie
EUROPRORECRUIT SRL
Categoria jobului
Vanzari - Vanzari Vanzari
Tipul jobului
full-time
Salariu
150600 ron
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job Detalii job
23 Apr
Job restaurare
Bucuresti, Sectorul 1

Firma de conservare-restaurare monumente istorice - componente artistice din Bucuresti, cauta tineri absolventi cu studii superioare de arte plastice (indeosebi sectia restaurare)/studii medii cu liceu de arte plastice/aptitudini artistice. .

Firma de conservare-restaurare monumente istorice - componente artistice din Bucuresti, cauta tineri absolventi cu studii superioare de arte plastice (indeosebi sectia restaurare)/studii medii cu liceu de arte plastice/aptitudini artistice.
Categoria jobului
Restaurant / Hotel Restaurante
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
27Apr