Joburi sc transdara sa in arad

Pentru cautarea facuta de dumneavoastra nu s-a gasit nici un loc de munca.

Nu am gasit nici o cautare pentru sc transdara sa in orasul arad dar noi iti recomandam urmatoarele joburi:
Alte anunturi asemanatoare cu sc transdara sa in orasul arad
28 May
SC HOG SLAT SRL angajeaza sudori, stivuitoristi, lucratori depozit
Arad

Pentru fabrica din Arad cautam: SUDORI, LUCRATORI DEPOZIT si STIVUITORISTI Se ofera : Contract de munca pe perioada nedeterminata , salar atractiv, bonusuri productie, bonuri de masa din prima zi, al 13-lea salariu. .

Pentru fabrica din Arad cautam: SUDORI, LUCRATORI DEPOZIT si STIVUITORISTI Se ofera : Contract de munca pe perioada nedeterminata , salar atractiv, bonusuri productie, bonuri de masa din prima zi, al 13-lea salariu.
Categoria jobului
Constructii Constructii
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
26 May
Au Pair/Babysitter pentru SUA
-TOATE ORASELE-, Alba Iulia, Arad, Bacau, Bistrita, Blaj, BranestiStrainatate SUA

Vrei sa lucrez intr-un mediu placut,daca esti iubitoare de copii si iti place viata in stil America,noi te putem ajuta in gasirea unui loc de munca.Varsta maxima 26 ani
Posesoare a permisului de conducere categoria B
Cunostiinte de limba Engleza nivel conversational
45 ore/sapt lucrate
Taxa de program : 690USDDetalii Companie:Agentie de recrutare a fortei de munca infiintata in

2005, implicata in dezvoltarea programelor de schimb cultural si experienta practica: au pair, career training, work and travel, step up etc in tari precum:SUA, Anglia, Canada, Germania. Noi iti vom oferi o experienta de viata pornind de la propria noastra experienta.

Daca doriti sa ne cunoasteti mai bine vizitati:
- www.facebook.com/brgwork.ro
- www.brgwork.blogspot.co.uk
Companie
NetJobs
Categoria jobului
BabySitter/Menaj/Curatenie Educatie/Training Elevi/Studenti Ingrijire copil Training Servicii curatenie
Tipul jobului
full-time , part-time
Sursa jobului
www.netjobs.ro
Aplica la job Detalii job
28May
26 May
Reprezentant Magazin Germanos Satu-Mare, Arad
Arad ROMANIA Satu Mare

Postat la: 26-05-2015 Responsabilitati RAPORTEAZA CATRE: Directia Executiva Comercial Segment Rezidential Romania SCOP: Vanzarea produselor si serviciilor oferite de companie, prin reteaua de magazine, catre clienti, respectand standardele si politicile companiei.

RESPONSABILITATI PRINCIPALE: ◦Intampina clientii si le prezinta varietatea si calitatea produselor si serviciilor oferite de companie; ◦Face recomandari – in mod profesionist – privind produsele si serviciile companiei, astfel: ◦Identifica corect cererea clientului; ◦Furnizeaza inofrmatii despre produsele si serviciile companiei – legate de caracteristicile tehnice, metodele de instalare si folosinta, garantie etc.; ◦Este in permanenta la curent cu campaniile promotionale ale companiei; ◦Cunoaste permanent care este stocul magazinului; ◦Ajuta si convinge clientii sa achizitioneze produsele companiei; asigura o ambalare corespunzatoare a produselor vandute, urmand regulile companiei; ◦Foloseste toate citeste mai mult
Companie
Telekom Romania Mobile Communications S.A.
Categoria jobului
IT&C It&c
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
27 May
Salvator montan
Arad

Salvator montan Serviciul Public Judetean Salvamont Salvaspeo Arad 26 mai 2015 Serviciul Public Judetean Salvamont Salvaspeo Arad organizeaza concurs pentru ocuparea unui post contractual de executie vacant de Salvator Montan din cadrul Compartimentul Tehnic – Admistrativ – Salvare Speologica si Montana, pe durata nedeterminata.

Pentru a ocupa un post contractual vacant sau temporar vacant candidatii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii generale, conform art. 3 al Regulamentului-cadru aprobat prin Hotararea Guvernului nr. 286 din 23 martie 2011, cu modificarile si completarile ulterioare: a) are cetatenia romana, cetatenie a altor state membre ale Uniunii Europene sau a statelor apartinand Spatiului Economic European si domiciliul in Romania; b) cunoaste limba romana, scris si vorbit; c) are varsta minima reglementata de prevederile legale; d) are capacitate deplina de exercitiu; e) are o stare de sanatate corespunzatoare postului pentru care candideaza, atestata pe citeste mai mult
Companie
Guvernul Romaniei
Sursa jobului
posturi.gov.ro
Aplica la job Detalii job
26 May
Expert principal
Arad

Expert principal Casa Judeteana de Pensii Arad 22 mai 2015 Casa Judeteana de Pensii Arad organizeaza concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a functiei publice de executie,  vacanta, de expert, clasa I, gradul profesional principal la Compartimentul Accidente de Munca si Boli Profesionale. Candidatii trebuie sa indeplineasca conditiile generale prevazute de art.

54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul functionarilor publici (r2), cu modificarile si completarile ulterioare. Conditiile specifice necesare in vederea participarii la concurs si a ocuparii functiei publice sunt: studii universitare de licenta absolvite cu diploma, respectiv studii superioare de lunga durata, absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta in domeniile inginerie sau juridic; vechime in specialitatea studiilor necesare exercitarii functiei publice: minimum 5 ani. Concursul se va organiza conform calendarului urmator: 23 iunie 2015, ora 10:00: proba scrisa; 25 iunie 2015, ora citeste mai mult
Companie
Guvernul Romaniei
Sursa jobului
posturi.gov.ro
Aplica la job Detalii job
24 May
JOB in distributie produse BIO
Alba Iulia, Arad, Brasov,

Descrierea companiei Distributie produse BIO Descrierea postului Va oferim posibilitatea sa deveniti reprezentanti pentru distributie produse LIFE CARE. Oferim venituri financiare motivante si alte bonusuri si facilitati suplimentare. Produsele sunt de buna calitate si sunt BIO! Relatii: sorinvision@yahoo.com sau tel. 0727.39.47.37 Cerintele postului seriozitate .

Descrierea companiei Distributie produse BIO Descrierea postului Va oferim posibilitatea sa deveniti reprezentanti pentru distributie produse LIFE CARE. Oferim venituri financiare motivante si alte bonusuri si facilitati suplimentare. Produsele sunt de buna calitate si sunt BIO! Relatii: sorinvision@yahoo.com sau tel. 0727.39.47.37 Cerintele postului seriozitate
Companie
P.F.A. STANISEL SORIN
Categoria jobului
Vanzari / Comert Vanzari
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job Detalii job
28May
24 May
tutor
Arad,

Descrierea companiei call center Descrierea postului Societate italiana cauta cunoscatori de limba italiana pentru rolul de tutor.Candidatul ideal are cunostinte avansate de limba italiana ,buna dictie si capacitatea de a comunica cu personalul nostru astfel incat acesta sa-si imbunatateasca capacitatea de a dialoga in limba italiana.Sediul nostru se afla in Arad(Romania).

Cerinta esentiala: dictie foarte buna in limba italiana. Cei interesati pot suna la 0772376808 de Luni pana Vineri de la 10.00 la 19.00 Cerintele postului dictie foarte buna in limba italiana.
Companie
contactboom
Categoria jobului
Altele Altele
Sursa jobului
www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job Detalii job
24 May
Director Call Center
Arad, Baia-Mare, Sibiu,

Descrierea companiei Psihoselect este compania de consultanta in resurse umane cu o experienta de peste 10 ani pe piata din Romania. Asistam firmele in proiecte de recrutare si selectie de personal pentru pozitii de top si middle management.

Pe langa serviciile de recrutare si selectie, clientii beneficiaza si de proiecte de consultanta pentru stabilirea grilei salariale si a structurii optime de personal, precum si de proiecte de dezvoltare personala si training. Descrierea postului PSIHOSELECT asista un Call Center in procesul de recrutare si selectie pentru pozitia de DIRECTOR CALL CENTER. Locatia: Arad, Baia Mare, Sibiu, Targu Mures. Atributii: • Demararea proiectului de deschidere a noului call center; • Recrutarea si instruirea noilor angajati; • Gestionarea activitatii call center-ului; • Asigurarea realizarii targetelor stabilite; • Comunicarea cu angajatii si colaboratorii/ partenerii companiei. Cerintele postului Limba italiana - nivel avansat; Experienta in Call citeste mai mult
Companie
Psihoselect
Categoria jobului
Management / Consultanta Prestari servicii Prestari servicii Management Consultanta
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job Detalii job
25 May
Soferi TAXI
Arad

Compania de taxi SC Verbita SRL angajeaza sofer taxi pentru Arad. Conditiile minime ce trebuiesc indeplinite sunt varsta de 21 de ani impliniti si posesor carnet de sofer categoria B de minim doi ani impliniti calendaristic la momentul aplicarii. Oferim salar atractiv, bonuri de masa si instruire pentru navigatie. Cerem seriozitate si profesionalism.

Pentru mai multe informatii va rugam contactati ne la numerele de telefon din fotografie.De asemenea, puteti afla mai multe detalii la sediul nostu din Arad, Calea Aurel Vlaicu, nr. 282. TEL: 0728 111 103
Categoria jobului
Locuri de munca in strainatate Strainatate
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
27 May
Muncitori / operatori ansamblare
Arad

Cautam persoane cu sau fara experienta, dornice de lucru, care sa fie interesate de un loc de munca intr un mediu dinamic, competitiv, intr o companie multinationala.

Profilul candidatului: Disponibilitate pentru program in schimburi Perseverenta la locul de munca Persoana stabila, rabdatoare Seriozitate Dexteritate Capacitate de concentrareOferta: Transport gratuit Tichete de masa Program flexibil (3 schimburi) Bonusuri/prime lunare Spor de noapte & ore suplimentare Calificare la locul de muncaDescrierea companiei:Welcome to a world of opportunity. Welcome to Manpower! Are you looking for new and exciting career challenges Manpower helps you take the right street on the road to success! Find the answer to your hiring challenges see who' s looking for your skills! Register now! ManpowerGroup Romania is one of the leaders in innovative workforce solutions, creating and delivering services that help clients meet their business and workforce objectives while citeste mai mult
Categoria jobului
Altele Altele
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job