Joburi anunturi uk

Pentru cautarea facuta de dumneavoastra nu s-a gasit nici un loc de munca.

Nu am gasit nici o cautare pentru anunturi uk dar noi iti recomandam urmatoarele joburi:
  • uk am gasit: 1118 locuri de munca
  • anunturi am gasit: 23 locuri de munca
Alte anunturi asemanatoare cu anunturi uk
22 Nov
UK ? Infirmieri UK

Beneficii: - cazare asigurata la sosire in UK cu mic dejun si cina - cursuri de limba engleza (maxim 4 saptamani) - suport local cu actele si inregistrarile necesare la institutiile din UK - plasament sigur si cursuri la sosire in UK - contract pe minim 1 an de zile, cu posibilitate de prelungire? - dupa 5 ani in UK se obtine rezidentaCerinte:Costuri: - 250GBP?- la inscriere - biletul.

Companie: BRG

Jobul UK ? Infirmieri este incadrat in categoria Farmacie full-time

Locul de munca UK ? Infirmieri a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
22 Nov
Caut 2 croitorese UK Toate orasele

Cautam 2 croitorese pentru UK. Data aproximativa a inceperii muncii este de 08. 01. 2015. Se lucreaza de Luni - Sambata intre orele 9. 00 - 17. 00 din care 1 ora pauza si 8 ore platite. Se va oferi sprijin in inchirierea unei locuinte. Pretul chiriilor in zona este intre 65- 75 lire/ saptamana, dar se va comunica din timp pretul negociat. Salarul este intre 7- 8 lire brut/ ora in.

Companie: BRILLIANT RECRUITMENT

Jobul Caut 2 croitorese UK este incadrat in categoria Reparatii / Service full-time

Locul de munca Caut 2 croitorese UK a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
22 Nov
Promotie - Infirmiere UK Oriunde in UK

Beneficii: - cazare asigurata la sosire in UK cu mic dejun si cina - suport local cu actele si inregistrarile necesare la institutiile din UK - plasament sigur si cursuri la sosire in UK - contract pe minim 1 an de zile, cu posibilitate de prelungire - garantat 6.85GBP/hr, min 35 de ore pe saptamana Costuri: PROMOTIE: - se achita 50GBP la inscriere - taxa de interviu - dupa 2 luni.

Companie: BRG WORK

Jobul Promotie - Infirmiere UK este incadrat in categoria Personal Medical/Sanitar full-time

Locul de munca Promotie - Infirmiere UK a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
22 Nov
Infirmiere/Asistenti UK Oriunde in UK

Beneficii: - cazare asigurata la sosire in UK cu mic dejun si cina - suport local cu actele si inregistrarile necesare la institutiile din UK - plasament sigur si cursuri la sosire in UK - contract pe minim 1 an de zile, cu posibilitate de prelungire - garantat 6.85GBP/hr, min 35 de ore pe saptamana Costuri: PROMOTIE: - se achita 50GBP la inscriere - taxa de interviu - dupa 2 luni.

Companie: BRG

Jobul Infirmiere/Asistenti UK este incadrat in categoria Ingrijire batrani full-time

Locul de munca Infirmiere/Asistenti UK a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
22 Nov
Medici Germania, Franta, Suedia, Norvegia, Danemarca, Austria, UK Toate orasele, Strainatate Franta Suedia Norvegia Danemarca Germania Austria

Descrierea companiei EGV Recruiting este o companie de selectie si plasare a fortei de munca specializata in servicii personalizate si eficiente de recrutare a personalului din domeniul medical. Am luat nastere din dorinta de a furniza clientilor nostrii calitate si profesionalism. Serviciile noastre au la baza orientarea spre client si intelegerea nevoilor sale. La fel de importante sunt.

Companie: EGV RECRUITING

Jobul Medici Germania, Franta, Suedia, Norvegia, Danemarca, Austria, UK este incadrat in categoria Medicina, full-time

Locul de munca Medici Germania, Franta, Suedia, Norvegia, Danemarca, Austria, UK a fost preluat de pe www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job
21 Nov
Angajam soferi pe tir C+E, lucru in eu, contract de munca direct si gratis cu companiea din uk Arad, Bucuresti, Satu-Mare,

Descrierea companiei International Transport Company Descrierea postului Compania de Transport din Angliea - UK " Mattheeuws transport " angajeaza SOFERI PROFESSIONISTI pe TIR. Avem nevoie NUMAI de soferi cu EXPERIENTA in lucru cu CAP-Tractor si Semiremorca. TREBUIE SA AVETI : Pasaport European ( romanesc ,sau bulgaresc , sau ... ) + Permis de Conducere European C + CE .

Companie: http://www.mattheeuws.com/

Jobul Angajam soferi pe tir C+E, lucru in eu, contract de munca direct si gratis cu companiea din uk este incadrat in categoria Transporturi / Distributie, full-time

Locul de munca Angajam soferi pe tir C+E, lucru in eu, contract de munca direct si gratis cu companiea din uk a fost preluat de pe www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job
23Nov
21 Nov
Familii din UK selecteaza BONE. londra Anglia

Vrei sa lucrezi in Anglia? Studline iti ofera solutia potrivita prin programele de ingrijire a copiilor la familii gazda din UK! Selectam URGENT Bone pentru diferite familii din Anglia. Salariile sunt de pana la 1200 Lire sterline/luna. Avantaje: - Castiguri de pana la 1200 lire sterline/luna; - Cazarea si mesele asigurate GRATUIT de familia gazda; - O experienta extraordinara care ofera.

Jobul Familii din UK selecteaza BONE. este incadrat in categoria Au Pair/Babysitter/Ingrijire copii full-time

Locul de munca Familii din UK selecteaza BONE. a fost preluat de pe www.tjobs.ro
Aplica la job
22 Nov
Baiat pentru familie UK Cheshire

Candidatii pot alege optiunea de plata a taxelor de mediere din salariu. Agentia noastra de recrutare selecteaza urgent un BAIAT pentru o familie din Cheshire, UK. Acesta trebuie sa aiba experienta in lucrul cu caii (calarit, ingrijit etc.). Familia are 2 copii in varsta de 7 si 5 ani. Salariul este de 100 Lire sterline/saptamana. Responsabilitatile principale sunt: ? ingrijirea.

Companie: Euro Staff Solution

Jobul Baiat pentru familie UK este incadrat in categoria Intretinere / Curatenie full-time

Locul de munca Baiat pentru familie UK a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
22 Nov
Soferi autobuz UK -LONDRA Londra

Brains Consulting recruteaza pentru clientul sau: SOFERI AUTOBUZ UK (sudul Londrei) Tara: UK Localitate:Londra Numar Locuri vacante: 30 Durata contractului: contract perioada nedeterminata Tip post: Full time Nr de ore lucrate/saptamana: 40 Cursuri: In primele 2 saptamani, firma angajatoare va oferi cursuri gratuite pentru soferii selectati pentru a fi sofer PCV -.

Companie: Brains Consulting

Jobul Soferi autobuz UK -LONDRA este incadrat in categoria Transport full-time

Locul de munca Soferi autobuz UK -LONDRA a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
21 Nov
Customer Care Agent - UK Bucuresti

Responsibilities: - Take over calls from customers; - Handle customers request and problems; - Validate INFORMATION regarding ordered services and/or products based on the script; - Perform problem determination and recording of accurate details on all INCOMING queries and problems; - Collaborate with services supplier (UK telecom company) in order to solve; - Use properly the office.

Companie: Agentia de Servicii Professional

Jobul Customer Care Agent - UK este incadrat in categoria Administratie / Office full-time

Locul de munca Customer Care Agent - UK a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job