Joburi anuntul telefonic

Cauta in 3 locuri de munca anuntul telefonic in 2015

25 Apr
Angajam operator telemarketing la Satu Mare
Satu Mare

La baza functionarii si dezvoltarii firmei noastre se afla echipa de telemarketing, cu operatori fermi si plini de elan, specializarea carora se afla in centru atentiei noastre. Colaboratorii nostrii comercializeaza produsele noastre unor Clienti mai varstnici, in anumite cazuri chiar cu dizabilitati locomotorii, listele si telefoanele fiind oferite de firma.

Se lucreaza in conditii de birou, intr-un mediu civilizat, in calitate de angajat (deci munca nu necesita certificat de intreprinzator). In calitate de consultant telefonic, cariera dumneavoastra are trei trepte: prima trepta este comercializeaza produselor noastre pentru clientii noi, a doua treapta reprezinta deservirea clientilor permanenti, iar cea de a treia treapta este, cand in functie de administrator, sau chiar loctiitor sef birou (ori sef birou) participati la organizarea si conducerea biroului. Dragi viitori colaboratori! Firma NaturComfort SRL va asigura posibilitatea de existenta muncind in conditii familiale, citeste mai mult
Categoria jobului
Vanzari Vanzari
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
24 Apr
Angajez Agenti Vanzari Fara Experienta.
Bucuresti, Sectorul 1

Angajez agent vanzari in orice judet din ROMANIA Anuntul este pentru vanzari piese auto - dacia - tracot - combina.. etc Salariul este in functie de vanzari Pentru mai multe detalii va rog sa ma contactati telefonic sau e-mail. .

Angajez agent vanzari in orice judet din ROMANIA Anuntul este pentru vanzari piese auto - dacia - tracot - combina.. etc Salariul este in functie de vanzari Pentru mai multe detalii va rog sa ma contactati telefonic sau e-mail.
Categoria jobului
Vanzari Vanzari
Tipul jobului
part-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
12 Apr
FAMILE cautam bona pt austria Locuri de munca » Bone - Menajere - InfirmiereTimisoara 10 apr BONA IN LONDRA, Familie cu doi copii (3 si 5 ani)
Timisoara 10 apr BONA IN LONDRA, Familie cu doi copii (3 si 5 ani) Locuri de munca » Bone - Menajere - InfirmiereBucuresti, Sectorul 1 Austria

Cautam bona menajera pt fetita 3 ani si 3 luni, pt o perioada de acomodare 1 luna in romania 10 ore pe zi 6 zile saptamanal iar daca totul este ok pt austria viena. Daca sunteti o persoana tinara harnica, slabuta nefumatoare calma caruia i plac copii, FOARTE IMPORTANT FARA OBLIGATII si aveti virsta maxim 30 ani va rugam contactatine.

DORIM SA COLABORAM DOAR CU PERSOANE SERIOASE PE O PERIOADA DE MINIM 2 ANI. noi locuim in timisoara zona cluj linga hotel regina..oferim salaru de la 1400 roni lunar in romania.. iar pt austria viena 1000 euro lunar masa si cazarea sun incluse. daca va incadrati in profil va rugam conactatine TELEFONIC. FARA MESAJE.ANUNTUL ESTE VALABIL.
Categoria jobului
BabySitter Ingrijire copil
Tipul jobului
full-time
Salariu
10001000 euro
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
26Apr