Joburi sere in in anglia

Pentru cautarea facuta de dumneavoastra nu s-a gasit nici un loc de munca.

Nu am gasit nici o cautare pentru sere in in orasul anglia dar noi iti recomandam urmatoarele joburi:
Alte anunturi asemanatoare cu sere in in orasul anglia
28 Mar
Muncitor in depozite Anglia
Anglia

Agentie de plasare forta de munca in strainatate cu experienta in recrutarea muncitorilor calificati si necalificati pune la dispozitia celor interesati locuri de munca in depozitele din Marea Britanie. Sarcini de lucru: - scanarea si etichetarea produselor.

- executarea comenzilor audio prin casca, - incarcare/ descarcare marfa cu stivuitor sau fork lift, - se lucreaza pe liza electrica, - intretinerea curateniei in depozit, Salarizarea incepe de la 6. 50 lire pe ora, incadrarea pe tariful maxim se va decide dupa testarea cu angajatorul. In functie de performanta la locul de munca, se poate ajunge la un tarif de 8- 9 lire pe ora. Orele suplimentare sunt platite extra, tariful variaza de la un depozit la altul. Nu se asigura cazare si mancare. Putem sa va sugeram o agentie imobiliara din Anglia care se va ocupa de cazarea dvs odata ajunsi acolo. Se va percepe chiria in avans pentru primele doua saptamani. Transportul catre Anglia este asigurat contra sumei de 550 RON. citeste mai mult
Categoria jobului
Muncitori necalificati Muncitori
Tipul jobului
full-time
Salariu
138550 ron
Sursa jobului
www.tjobs.ro
Aplica la job Detalii job
27 Mar
Ingrijitori in UK
Celtenham Anglia

Companie specializata in servicii de ingrijire persoane varstnice, angajeaza ingrijitori pentru a oferi asistenta la domiciliul pacientilor. Se lucreaza in zona Celtenham, UK, iar candidatii trebuie sa fie persoane altruiste, rabdatoare, dornice sa lucreze cu pacienti foarte bolnavi. Toti candidatii vor beneficia de aceleasi drepturi legale ca ale unui cetatean britanic.

Beneficii: -se ofera training gratuit; -contract pe perioada nedeterminata; -bilet de avion oferit de angajator gratuit; -salariul NET intre 1000-1500 lire sterline, in functie de orele lucrate; -candidatii vor fi platiti cu 6.50 lire/ora si se lucreaza minim 45 de ore/saptamana, 5-6 zile/saptamana; -se ofera concediu platit de 28 de zile/an; -cazare oferita contracost in case complet mobilate si utilate; -pretul unei camere single este 79.50 lire, iar camera dubla este de 63.50/persoana (toate utilitatile incluse); -masina, combustibil, telefon mobil si GPS oferite gratuit; candidatul nu trebuie sa aiba permis de citeste mai mult
Categoria jobului
Ingrijire batrani/Asistenta sociala
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.tjobs.ro
Aplica la job Detalii job
29 Mar
15 positions in Social Work in the BRITISH GOVERNMENT - child protection field
Anglia

15 SOCIAL WORKERS ANDndash; EAST LONDON

Qualification: Degree in Social Work or Social Pedagogy
Able to register with the HCPC
Role:Social Worker in childrenANDrsquo;s services ANDndash; Referral ANDamp; Assessment ANDamp; Care Management
Location: East London

Salary:ANDpound;28,300 - ANDpound;38,451 per annum depending on experience

Contract:Permanent,

full time

Description:
This local authority is redesigning their ChildrenANDrsquo;s Social Care Division to ensure that all their Social Workers have manageable caseloads, and are well supported within a reflective and learning environment.

To get there, they are currently looking to recruit 15 committed and dynamic experienced Social Workers
to join their Assessment and Care Management Teams.

The work will involve; assessments, case management, case meetings, child protection cases and court work. You will be expected to offer a high level of support to your citeste mai mult
Companie
NetJobs
Categoria jobului
Asistenta sociala Asistenta sociala
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.netjobs.ro
Aplica la job Detalii job
27 Mar
CROITOR IN PIELE
Anglia

Recrutam croitori care sa aiba experienta in taierea materialelor din piele si vinilin pentru fabricarea obiectelor de vestimentatie sau a accesoriilor ..

Recrutam croitori care sa aiba experienta in taierea materialelor din piele si vinilin pentru fabricarea obiectelor de vestimentatie sau a accesoriilor .
Categoria jobului
Industria textila/Pielarie Industrie usoara
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.tjobs.ro
Aplica la job Detalii job
25 Mar
Angajam muncitori in constructii in Anglia
Baia Mare Strainatate Anglia

Angajam muncitori in constructii(zidari, tamplari , instalatori, electricieni, faiantari,etc.) pentru santiere in Anglia.Oferim cazare gratuita , transport catre si de la locul de munca gratuit , salariu incepand de la 1400 euro/luna pentru program de 40ore/saptamana , plata orelor suplimentare , contract de munca si suport logistic . Interviul si organizarea echipei se efectueaza in Romania .

Nu se percep nici un fel de comisioane!
Categoria jobului
Constructii Constructii
Tipul jobului
full-time
Salariu
14001400 euro
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
29Mar
25 Mar
Muncitori antrepozit in ANGLIA
Toate orasele, Anglia

Descrierea companiei Euro staff Descrierea postului Muncitori antrepozit in ANGLIA Selectam candidati pentru companii mari din Marea Britanie pentru a muncii in depozite. Locurile sunt limitate, plecarile sunt foarte rapide, iar candidatii nu trebuie decat sa cunoasca limba engleza la nivel de conversatie, sa fie sanatosi si dornici de munca.

Responsabilitatile muncitorilor: manipularea marfurilor din depozit, mutarea bunurilor si produselor in depozit, receptia produselor si semnarea actelor de livrare, selectarea si ambalarea produselor pentru expediere, incarcarea si descarcarea marfii si produselor din depozit. Castigul lunar: Incepand cu 6,31 Lire sterline/ora . Perioada de pregatire dureaza intre 2 si 5 zile, in functie de abilitatea fiecaruia de a asimila informatiile prezentate, si nu este remunerata. La sfarsitul perioadei de training toti lucratorii vor participa la un test de evaluare, cu prezenta obligatorie. Cerintele postului Se accepta: Femei, barbati sau cupluri. citeste mai mult
Companie
Euro Staff Solution
Categoria jobului
Achizitii / Aprovizionare Altele Achizitii Altele
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job Detalii job
28 Mar
LUCRATORI IN DEPOZITE IN UK ( MANIPULANTI COLETE )
Anglia

Compania EUROPRORECRUIT selecteaza urgent lucratori in depozite, in cele mai mari companii din UK: DHL/ Mark&Spencer / B&Q/ Unilever.

Categoria jobului
Agricultura/Silvicultura/Zootehnie Agricultura
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.tjobs.ro
Aplica la job Detalii job
25 Mar
INGRIJITORI BATRANI IN ANGLIA - FARA COMISION
Birmingham, Hampshire ,hereford ,kidderminster, Leicester, Milton Keynes, Worcester Anglia

Recrutam infirmieri pentru ingrijirea varstnicilor in azile si la domiciliu Salarizarea: - este cuprinsa intre £7/ora si £8/ora, in functie de specificul muncii si de experienta profesionala.

(£1200-£1800 anual) Locatii: - Weymouth - Bournemouth - Southampton - Birmingham - Northampton - Coventry - Leicester - Hereford - Kidderminter - Solihull - Aberystwyth Contractul de munca: - LEGAL - Se incheie direct cu angajatorul - Perioada contractuala: 6 - 18 luni cu posibilitatea de prelungire - Se lucreaza in calitate de angajat cu forme legale Beneficii: - Timp liber 1-2 zile/saptamana - Concediu anual de 25 de zile - Concediu medical asigurat - Asigurare medicala si sociala inclusa, conform legislatiei Britanice - Consiliere in vederea obtinerii NINO, deschidere cont bancar si inregistrare la medicul de familiei - Pentru jobul de ingrijitor la domiciliu, masina de serviciu pusa la dispozitie de angajator - Combustibilul decontat de angajator - Cazare asigurata de angajator contra citeste mai mult
Categoria jobului
Ingrijire batrani/Asistenta sociala
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.tjobs.ro
Aplica la job Detalii job
27 Mar
Live-in carers - cazare si hrana asigurate gratuit
Anglia

Postat la: 26-03-2015 Responsabilitati Recrutam pentru clientul nostru doamne pentru postul de live-in carer Experienta nu este necesara - salariu 350 - 425 lire saptamanal (brut) - salariul se plateste saptamanal - cazare, masa - asigurate - transport la si de la client - platit de angajator/companie. Clientii pot fi de oriunde din Anglia - se lucreaza 3-6 saptamani si una este libera.

Dupa perioada libera se aloca alt client. - se asigura training gratuit - pe timpul training-ului se asigura gratuit cazare si 3 mese pe zi ( intr-o pensiune ) Sarcinile presupun ajutor cu: igiena personala, medicatie, schimbat imbracaminte, mobilitate, menaj usor, etc Cerinte - engleza - nivel intermediar - experienta - nu este necesara, de preferat insa exista Descrierea firmei Recrutare pentru joburi in strainatate Companie European Staff Recruitment LTD Posturi disponibile 20 Domeniu Asistenta sociala Nivel experienta Fara experienta Tip contract Full-time Nivel studii Scoala generala Nivel citeste mai mult
Companie
European Staff Recruitment LTD
Categoria jobului
Asistenta sociala Asistenta sociala
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
25 Mar
Vanzatori in ANGLIA
Toate orasele, Anglia

Descrierea companiei Euro staff Descrierea postului COMPANII de produse COSMETICE din ANGLIA, selecteaza URGENT AGENTI VANZARI pentru diverse MALL-uri din Londra.

Principalele responsabilitati: - Vanzarea produselor cosmetice de top comercializate de catre magazin; - Interactiunea cu clientii si efectuarea de prezentari ale produselor comercializate; - Oferirea de sfaturi clientilor; - Incasarea banilor de la clienti pentru vanzarea produselor; - Indeplinirea targhetelor de vanzare cerute de firma; - Precum si alte activitati cerute de catre angajator. SALARIUL: este din comisionul din vanzari: intre 20 - 30%. ALTE DETALII: se ofera training de 5 zile platit; programul de lucru este de 6 zile pe saptamana; agentilor cu rezultate bune compania le ofera BONUSURI financiare; contract pe minim 6 luni, cu posibilitate de prelungire; plecare urgenta. Cerintele postului CERINTE JOB: - nu este necesara nici un fel de experienta; - se ofera training; - nu este necesara nici un citeste mai mult
Companie
Euro Staff Solution
Categoria jobului
Vanzari / Comert Vanzari
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job Detalii job