Joburi ferme in in anglia

Cauta in 3 locuri de munca ferme in in anglia in 2015

27 Feb
Muncitori Ferme de legume si fructe in UK
Anglia

AMERICAN WORK AND TRAVEL cauta muncitori sezonieri la Ferme de legume si fructe in Marea Britanie. In agricultura salariul minim brut este de 6,50GBP/ora. La majoritatea fermelor salariul depinde de rezultate,.

AMERICAN WORK AND TRAVEL cauta muncitori sezonieri la Ferme de legume si fructe in Marea Britanie. In agricultura salariul minim brut este de 6,50GBP/ora. La majoritatea fermelor salariul depinde de rezultate,
Categoria jobului
Agricultura/Silvicultura/Zootehnie Agricultura
Sursa jobului
www.tjobs.ro
Aplica la job Detalii job
24 Feb
Muncitori la ferme de pui - Anglia
Slobozia Strainatate Anglia

Locuri de munca disponibile pentru femei si barbati pentru munca in strainatate zona Manchester la ferme de animale (cai, vaci, porci, pasari).Salar 1700 lire/luna, ore supl. platite cu 7 lire/ora, transport , o masa/zi si cazarea sunt asigurate.Contract individual de munca, asigurare medicala, plecare organizata in 15 februarie. Informatii si programari la tel. de L V de la 9 17.

TEL: 0735 799 232
Categoria jobului
Locuri de munca in strainatate Strainatate
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
14 Feb
Ferme de salata si ceapa in U.K
Anglia Anglia

Sc Ysiiea srl recruteaza cupluri sau persoane de sex feminin pentru parteneri sai din Marea Britanie. Ysiiea impreuna cu reprezentantii fermelor din U.K. va face o preselectie de forta de munca. Doar cupluri si persoane de fex feminin Salarizarea este de 6.50 lire / ora Cazarea contracostul sumei de 35 lire / saptamana.

Sc Ysiiea srl recruteaza cupluri sau persoane de sex feminin pentru parteneri sai din Marea Britanie. Ysiiea impreuna cu reprezentantii fermelor din U.K. va face o preselectie de forta de munca. Doar cupluri si persoane de fex feminin Salarizarea este de 6.50 lire / ora Cazarea contracostul sumei de 35 lire / saptamana
Categoria jobului
Agricultura/Silvicultura/Zootehnie Agricultura
Sursa jobului
www.tjobs.ro
Aplica la job Detalii job
03Mar