Joburi ferme in in anglia

Cauta in 7 locuri de munca ferme in in anglia in 2015

06May
04 May
Ferme de animale
Anglia

SC Munca Strainatate SRL cauta tineri ambitiosi femei si barbati, cu varste cuprinse intre 20 si 30 de ani care sunt interesati sa munceasca la fermele de animale din Marea Britanie si Irlanda. Salariul brut este de 390 de lire pe saptamana la 60 de ore lucrate. Acesta se vireaza direct in contul bancii din UK. In medie se lucreaza intre 55 si 60 de ore pe saptamana.

Cazarea este asigurata contra cost de catre angajator. Perioada de proba este de o luna . Dupa perioada de proba daca ambele parti sunt multumite , se va face contract de munca pe minim un an. Se ofera un training platit timp de o luna.
Categoria jobului
Agricultura/Silvicultura/Zootehnie Agricultura
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.tjobs.ro
Aplica la job Detalii job
22 Apr
Ferme de animale
Diverse Anglia

SC Munca Strainatate SRL cauta tineri ambitiosi femei si barbati, cu varste cuprinse intre 20 si 45 de ani care sunt interesati sa munceasca la fermele de animale din Marea Britanie si Irlanda. Ferma are intre 250 si 800 de vaci iar munca la ferma implica hranirea si ingrijirea animalelor , extragerea mecanica a laptelui cu sisteme profesionale, utilizarea masinilor agricole.

Salariul brut este de 390 de lire pe saptamana la 60 de ore lucrate. Acesta se vireaza direct in contul bancii din UK. In medie se lucreaza intre 55 si 60 de ore pe saptamana. Cazarea este asigurata contra cost de catre angajator. Perioada de proba este de o luna . Dupa perioada de proba daca ambele parti sunt multumite , se va face contract de munca pe minim un an. Se ofera un training platit timp de o luna.
Categoria jobului
Agricultura/Silvicultura/Zootehnie Agricultura
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.tjobs.ro
Aplica la job Detalii job
22 Apr
45 de locuri de munca in Anglia- necalificati
Marea Britanie Manchester, Londra Strainatate Anglia

Titlu: 45 de locuri de munca in Anglia- necalificatiStatus: ActivatLocuri disponibile: 45Tara: Marea BritanieOrase: Manchester, LondraTip post: Full timeDomeniu: Muncitori Tehnicieni - MuncitoriNivel cariera: IncepatorDescriere: Dispunem de contracte de munca in fabrica de sortare legume-fructe, electrocasnice si papetarie cu contracte acreditate din 21 aprilie 2015, pe Manchester si Londra.

Disponibilitate de angajare pentru 45 de persoane fara sa necesite calificare sau sa cunoasca lucru in domeniu si limba si se pot angaja si cupluri pentru care cazarea se face impreuna. Personalul agentiei este la dispozitia dvs pentru a va oferi toate detaliile necesare de care aveti nevoie de L-V intre 09-17Cerinte: Instructaj se face la locul de munca, angajarea este valabila si pentru femei si pentru barbati. Contractele de munca sunt pe o perioada minima de 3 luni.Tip promovare: StandardSalariu: 1300 £Cazare gratuita: DaMasa gratuita: DaTransport platit: DaData expirarii: citeste mai mult
Companie
One Click For Jobs
Categoria jobului
Muncitori Tehnicieni - Muncitori Tehnician Muncitori
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job Detalii job
01 May
Ultimele locuri ramase Muncitori Depozit Anglia
Marea Britanie Corby Strainatate Anglia

Titlu: Ultimele locuri ramase Muncitori Depozit AngliaStatus: ActivatLocuri disponibile: 10Tara: Marea BritanieOrase: CorbyTip post: Full timeDomeniu: Inginerie - Industrii / Productie Muncitori Tehnicieni - MuncitoriNivel cariera: Incepator, Intermediar, Senior, ExecutivDescriere: Ultimele locuri ramase pentru Ambalatori/Muncitori necalificati pentru munca in Depozite Anglia, zona Corby.

Engleza la nivel conversational, conditie eliminatorie, nu se cere experienta.- munca automatizata si neautomatizata/impachetare/etichetare diverse marfuri/lvrare marfuri in magazine din Marea Britanie. Se vor ambala produse textile, alimentare, haine etc. - Locatii: Corby - Angajare legala, asigurari platite de angajator. Nu se lucreaza ca self employed. - Salarizare intre 6.50 lire/ora - 11,70 lire/ora, functie de turele lucrate zi/noapte. - Se lucreaza minim 37.5 ore/saptamana pana la peste 45 ore/saptamana. - Se lucreaza in ture de zi si de noapte. Se pot face si ore suplimentare. Castiguri citeste mai mult
Companie
Companie Anglia
Categoria jobului
Inginerie - Industrii / Productie Muncitori Tehnicieni - Muncitori Industrie Tehnician Muncitori
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job Detalii job
06May
01 May
Oferte de munca urgente Constructii
Marea Britanie Anglia

Titlu: Oferte de munca urgente ConstructiiStatus: ActivatLocuri disponibile: 40Tara: Marea BritanieOrase: AngliaTip post: Full timeDomeniu: Inginerie - Constructii Muncitori Tehnicieni - Constructii Muncitori Tehnicieni - Instalatii / Amenajari Muncitori Tehnicieni - MuncitoriNivel cariera: Intermediar, Senior, ExecutivDescriere: Partenerul nostru britanic ofera locuri de munca in constructii

Anglia, pentru urmatoarele categorii:- zidari- vopsitori- muncitori care ajuta, la sol- zugravi- dry liners- screeders- sosire la job imediat dupa 1 Mai 2015- durata contract 6 luni+ pentru cei care sunt buni- perioada de proba, cu contract, 3 luni- cazare asigurata GRATUIT, oferita de angajator- masa va fi suportata de muncitor- salarizare foarte atractiva- contract de munca legal, conform legilor din UK, cu asigurariCost program 200 lire, astfel:- taxa procesare dosar 100 lire catre agentia noastra, se achita numai dupa ce persoana a fost acceptata de partenerul nostru extern, la primirea citeste mai mult
Companie
Companie constructii Anglia
Categoria jobului
Inginerie - Constructii Muncitori Tehnicieni - Constructii Muncitori Tehnicieni - Instalatii / Amenajari Muncitori Tehnicieni - Muncitori Constructii Inginerie Tehnician Muncitori
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job Detalii job
22 Apr
Inseminare artificiala - animale
Diverse Anglia

SC Munca Strainatate SRL cauta tineri ambitiosi femei si barbati, cu varste cuprinse intre 20 si 45 de ani care sunt interesati sa munceasca la fermele de animale din Marea Britanie si Irlanda. Munca la ferme implica inseminarea artificiala a bovinelor. Salariul brut este de 390 de lire pe saptamana la 60 de ore lucrate. Acesta se vireaza direct in contul bancii din UK.

In medie se lucreaza intre 55 si 60 de ore pe saptamana. Cazarea este asigurata contra cost de catre angajator. Perioada de proba este de o luna . Dupa perioada de proba daca ambele parti sunt multumite , se va face contract de munca pe minim un an.
Categoria jobului
Agricultura/Silvicultura/Zootehnie Agricultura
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.tjobs.ro
Aplica la job Detalii job
22 Apr
Macelari-fasonatori vita/porc
Anglia

Postat la: 31-03-2015 Responsabilitati BEST OPPORTUNITY impreuna cu partenerul britanic Prestige Recruitment, organizeaza in data de 25 Aprilie , PROBA CUTITULUI pentru macelari / fasonatori de preferabil la pulpa si/sau spata . OFERIM :  Salariul competitiv in functie de experienta si rezultatul probei de lucru : • Pentru fasonatori - £7.

50/ ora • Pentru macelarii care muncesc la linia de rapiditate scazuta - £7.5 / ora • Pentru macelarii care isi desfasoara activitatea la liniile principale sau de rapiditate ridicata - £8 / ora , £8.5 / ora , £9 / ora  Orele suplimentare ( ce depasesc 40 de ora saptamanal muncite ) se platesc cu £8.50-£9.00-£10.00-£10.50  Orele de munca saptamanale sunt intre 40 si maxim 60 ore daca se ofera si ore suplimentare.  28 zile de concediu anual, platite  Zile standard de munca de Luni –Vineri, 6am-5pm ( posibil si Sambata )  Dupa 6 saptamani de munca la banda principala, se restituie pana la 100 lire pentru biletul citeste mai mult
Companie
Bestopportunity
Categoria jobului
Alimentatie / Comert Comert Industrie alimentara
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job