Joburi concordia in anglia

Cauta in 2 locuri de munca concordia in anglia in 2015

30 Mar
Sofer de tractor
Marea Britanie Anglia

Titlu: Sofer de tractorStatus: ActivatLocuri disponibile: 10Tara: Marea BritanieOrase: AngliaTip post: SezonierDomeniu: Muncitori Tehnicieni - Piscicultura / SilviculturaNivel cariera: Incepator, Intermediar, Senior, ExecutivDescriere: Cautam sofer de tractor cu experienta dispus sa plece in cel mai scurt timp.

Daca ati lucrat cu HOPS / Concordia si G'S, sau PDM produce , JEP&Co Va rog sa aplicati, Ve-ti avea prioritate daca ati lucrat pentru aceste companii . Salariul este de la 7 lire pe ora. Va rugam sa aplicati doar daca aveti experienta!!!Cerinte: Limba engleza la nivel mediu Cel putin 2 ani de experienta Varsta: peste 25 de ani De preferat soferi cu experienta in Anglia Cei interesati sa trimita cv IN LIMBA ENGLEZA la adresele noastreTip promovare: GoldSalariu: 600 £ (Negociabil)Cazare gratuita: NuMasa gratuita: NuTransport platit: NuData expirarii: 16-04-2015Experienta minima: Nivel minim de studii: Limba straina: Limba CV: Provider-ul de job: SC.YSIIEA.SRLMini interviu citeste mai mult
Companie
SC.YSIIEA.SRL
Categoria jobului
Muncitori Tehnicieni - Piscicultura / Silvicultura Agricultura Tehnician Muncitori
Tipul jobului
sezonier
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job Detalii job
19 Mar
Sofer de tractor cu experienta
U Anglia

Cautam sofer de tractor cu experienta dispus sa plece in cel mai scurt timp. Daca ati lucrat cu HOPS / Concordia si G'S, sau PDM produce , JEP&Co Va rog sa aplicati, Ve-ti avea prioritate daca ati lucrat pentru aceste companii . Salariul este de la 7 lire pe ora..

Cautam sofer de tractor cu experienta dispus sa plece in cel mai scurt timp. Daca ati lucrat cu HOPS / Concordia si G'S, sau PDM produce , JEP&Co Va rog sa aplicati, Ve-ti avea prioritate daca ati lucrat pentru aceste companii . Salariul este de la 7 lire pe ora.
Categoria jobului
Agricultura/Silvicultura/Zootehnie Agricultura
Sursa jobului
www.tjobs.ro
Aplica la job Detalii job
02Apr