Joburi azile batrani infirmieri in anglia

Cauta in 19 locuri de munca azile batrani infirmieri in anglia in 2014

14 Nov

Ingrijitori batrani-infirmieri(care assistant)- contracte...

Anglia

/ INGRIJITORI BATRANI / INFIRMIERI in cadrul Care Home / Nursing Home -urilor din Marea Britanie. Un Care Home /Nursing Home are rezidenti pacienti cu diferite varste, cu diferite afectiuni fizice sau psihice si care necesita ingrijire permanenta si specializata. Locurile de munca sunt in Clinici de geriatrie, clinici de psihiatrie, clinici de recuperare postoperatorie si reabilitare,.

Companie: EUROLIFE CONSULTING

Jobul Ingrijitori batrani-infirmieri(care assistant)- contracte... este incadrat in categoria Asistenta sociala full-time

Locul de munca Ingrijitori batrani-infirmieri(care assistant)- contracte... a fost preluat de pe www.myjob.ro
Aplica la job
19 Nov

Infirmiere azile batrani

Oriunde in Anglia

cu cei in varsta. Recrutam Infirmieri si Asistenti Medicali pentru Azile de Batrani de pe intreg teritoriul Angliei cu plecari in fiecare saptamana. Health Care Assistant (Infirmier) - Este o persoana care are grija de batrani sau persoane cu disabilitati, in azile private din Marea Britanie (ANGLIA). Inainte de a opta pentru jobul de infirmier/a trebuie sa stii ca, pentru a reusi sa.

Companie: BRG WORK

Jobul Infirmiere azile batrani este incadrat in categoria Personal Medical/Sanitar full-time

Locul de munca Infirmiere azile batrani a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
22 Nov

Infirmiere azile batrani Anglia

AngliaStrainatate Anglia

cu cei in varsta. Recrutam Infirmieri si Asistenti Medicali pentru Azile de Batrani de pe intreg teritoriul Angliei cu plecari in fiecare saptamana. Beneficii: - contract de munca (semnat inainte de a pleca din Romania) pe minim 1 an de zile - plata de 6,85GBP/ora - minim 35 - 60 ore/saptamana Chirie contra cost pusa la dispozitie de catre angajatoru Training oferit la sosire in Anglia timp.

Companie: NetJobs

Jobul Infirmiere azile batrani Anglia este incadrat in categoria Asistenta sociala, Administrativ, Farmacii, Healthcare, Institutii, Medicina/Stomatologie, Medicina Veterinara full-time

Locul de munca Infirmiere azile batrani Anglia a fost preluat de pe www.netjobs.ro
Aplica la job
26Nov
13 Nov

Infirmiere azile batrani

Anglia

cu cei in varsta. Recrutam Infirmieri si Asistenti Medicali pentru Azile de Batrani de pe intreg teritoriul Angliei cu plecari in fiecare saptamana. Health Care Assistant (Infirmier) - Este o persoana care are grija de batrani sau persoane cu disabilitati, in azile private din Marea Britanie (ANGLIA). Inainte de a opta pentru jobul de infirmier/a trebuie sa stii ca, pentru a reusi sa.

Jobul Infirmiere azile batrani este incadrat in categoria Personal medical si sanitar full-time

Locul de munca Infirmiere azile batrani a fost preluat de pe www.tjobs.ro
Aplica la job
18 Nov

Caut 5 infirmieri UK

toate orasele Anglia

lire) Selectam urgent 5 ingrijitori/oare persoane varstnice, cunoscatori/oare de limba engleza pentru a lucra in Marea Britanie. Se lucreaza in azile de batrani. Minimul de ore lucrate este de 35/saptamana, putandu-se face ore suplimentare. Cazarea este asigurata contra cost.Contractul este pe un an de zile, cu posibilitate de prelungire.NU SE PERCEP SERVICII DE MEDIERE !!! .

Jobul Caut 5 infirmieri UK este incadrat in categoria Ingrijire batrani/Asistenta sociala full-time

Locul de munca Caut 5 infirmieri UK a fost preluat de pe www.tjobs.ro
Aplica la job
20 Nov

Infirmieri si asistenti medicali in azile de batrani UK

Londra Anglia

Infirmieri si asistenti medicali in azile de batrani sau clinici medicale specializate din Anglia. Responsabilitati: • se ocupa in principal cu asigurarea confortului batranului asistat, • asistarea alimentatiei si administrarea alimentelor acestuia, • acordarea ingrijirilor igienice (imbaiere) • mobilizarea si transportul, • supravegherea starii de sanatate, •.

Jobul Infirmieri si asistenti medicali in azile de batrani UK este incadrat in categoria Ingrijire batrani/Asistenta sociala full-time

Locul de munca Infirmieri si asistenti medicali in azile de batrani UK a fost preluat de pe www.tjobs.ro
Aplica la job
19 Nov

Infirmiere azile Anglia

Oriunde in UK Strainatate Anglia

cu cei in varsta. Recrutam Infirmieri si Asistenti Medicali pentru Azile de Batrani de pe intreg teritoriul Angliei cu plecari in fiecare saptamana. Beneficii: - contract de munca (semnat inainte de a pleca din Romania) pe minim 1 an de zile - plata de 6,85GBP/ora - minim 35 - 60 ore/saptamana Chirie contra cost pusa la dispozitie de catre angajatoru Training oferit la sosire in.

Companie: BRG

Jobul Infirmiere azile Anglia este incadrat in categoria Personal Medical/Sanitar full-time

Locul de munca Infirmiere azile Anglia a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
13 Nov

infirmieri/infirmiere

Diverse Locatii Anglia

Recrutam infirmieri/infirmiere,buni cunoscatori ai limbii engleze, preferabil cu experienta de munca in azile de batrani. Se ofera training de specialitate in Marea Britanie urmat de plasarea pe un loc de munca(infirmier) in azile de batrani.Durata minima a contractului va fi de 12 luni. Salariul pe ora este de 6,86 GBP(lire sterline).Se acorda suport pentru identificarea unui loc de.

Jobul infirmieri/infirmiere este incadrat in categoria Personal medical si sanitar full-time

Locul de munca infirmieri/infirmiere a fost preluat de pe www.tjobs.ro
Aplica la job
13 Nov

Infirmieri UK

Toate orasele Anglia

Selectam urgent 10 ingrijitori/oare persoane varstnice, cunoscatori/oare de limba engleza pentru a lucra in Marea Britanie. Se lucreaza in azile de batrani. Minimul de ore lucrate este de 35/saptamana, putandu-se face ore suplimentare. Cazarea este asigurata contra cost.Contractul este pe un an de zile, cu posibilitate de prelungire. NU SE PERCEP SERVICII DE MEDIERE !!! .

Jobul Infirmieri UK este incadrat in categoria Ingrijire batrani/Asistenta sociala full-time

Locul de munca Infirmieri UK a fost preluat de pe www.tjobs.ro
Aplica la job
08 Nov

Infirmieri/Asistenti medicali - Clinici Anglia

Anglia

Infirmier/Asistent medical in azile private din Anglia. Plecari rapide! Principalele responsabilitati: • asigurarea confortului batranului asistat, • acordarea ingrijirilor igienice • mobilizarea si transportul, • supravegherea starii de sanatate, • respectarea si aplicarea prescriptiilor medicale, • completarea fisei de ingrijire a persoanei asistate etc. Important: Nu se.

Companie: BANCA DE JOBURI

Jobul Infirmieri/Asistenti medicali - Clinici Anglia este incadrat in categoria Alte domenii full-time

Locul de munca Infirmieri/Asistenti medicali - Clinici Anglia a fost preluat de pe www.myjob.ro
Aplica la job

Au fost gasite 19 locuri de munca ( azile batrani infirmieri ) in anglia , afisate in 2 pagini.