Joburi angajez cuplu la pensiune

Cauta in 5 locuri de munca angajez cuplu la pensiune in 2014

18 Nov

Administrator pensiune turistica/responsabil cazare

Bran ROMANIA

De preferat un cuplu care sa: Gestioneze rezervarile pensiunii Gestioneze incasarile si platile zilnice Administreze si intretina facilitatile de cazare (camere, restaurant, loc de joaca, curte, etc) Faciliteze cazarea turistilor sositi in pensiune (indrumat catre camere, ajutor la bagaje) Urmareasca conditiile in care se afla spatiile/ bunurile la predarea/primirea acestora.

Companie: Pensiune turistica

Jobul Administrator pensiune turistica/responsabil cazare este incadrat in categoria Restaurante / hoteluri / catering full-time

Locul de munca Administrator pensiune turistica/responsabil cazare a fost preluat de pe www.myjob.ro
Aplica la job
06 Nov

Osptar/Barman in UK

Toate orasele,

cursului Plecari in cuplu/ grupuri sau separate! Costurile programului: -300GBP in Romania la inscriere - 1450GBP la sosire in UK - 1200GBP in rate esalonat pe parcursul a 12 luni AVEM DOAR 5 LOCURI in Aprilie 2013!!! Preturile si ofertele de mai sus sunt valabile pana la sfarsitul lunii Aprilie, cand promotia se incheie si costurile vor creste cu intre 100- 300GBP!! Cerintele postului.

Companie: BRG

Jobul Osptar/Barman in UK este incadrat in categoria Relatii cu publicul, Restaurant / Food service / Catering, Turism / Hotel staff, full-time

Locul de munca Osptar/Barman in UK a fost preluat de pe www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job
06 Nov

Ultimele locuri HORECA UK

Cluj-Napoca,

cursului Plecari in cuplu/ grupuri sau separate! Costurile programului: -300GBP in Romania la inscriere - 1450GBP la sosire in UK - 1200GBP in rate esalonat pe parcursul a 12 luni AVEM DOAR 10 LOCURI in Martie 2013!!! Dispui de 1750GBP cost initial si vrei sa imigrezi in Uk legal cu toate actele necesare si o sursa de venit la sosire? Noi suntem solutia! Cerintele postului Daca doresti.

Companie: BRG

Jobul Ultimele locuri HORECA UK este incadrat in categoria Turism / Hotel staff, full-time

Locul de munca Ultimele locuri HORECA UK a fost preluat de pe www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job
24Nov
06 Nov

Ultimele inscrieri – Horeca Staff in UK

Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara,

Cerintele postului Plecari in cuplu/ grupuri sau separate! Costurile programului: -300GBP in Romania la inscriere - 1450GBP la sosire in UK - 1200GBP in rate esalonat pe parcursul a 12 luni Dispui de 1750GBP cost initial si vrei sa imigrezi in Uk legal cu toate actele necesare si o sursa de venit la sosire? Noi suntem solutia! Daca doresti sa iti aduci familia pe card dependent, poti primi.

Companie: BRG

Jobul Ultimele inscrieri – Horeca Staff in UK este incadrat in categoria Turism / Hotel staff, full-time

Locul de munca Ultimele inscrieri – Horeca Staff in UK a fost preluat de pe www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job
06 Nov

Curs NVQ HORECA UK!

Toate orasele,

de facultate. Plecari in cuplu/ grupuri sau separate! Costurile programului: -300GBP in Romania la inscriere - 1450GBP la sosire in UK - 1200GBP in rate esalonat pe parcursul a 12 luni Daca doresti sa iti aduci familia pe card dependent, poti primi consiliere suplimentara (taxabila separate) in acest sens. Vrei sa mergi? Suna la 0264591118 de Luni- Vineri 10-18 si discuta cu echipa BRG! Sau.

Companie: BRG

Jobul Curs NVQ HORECA UK! este incadrat in categoria Turism / Hotel staff, full-time

Locul de munca Curs NVQ HORECA UK! a fost preluat de pe www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job