Joburi angajari maseur

Pentru cautarea facuta de dumneavoastra nu s-a gasit nici un loc de munca.

Nu am gasit nici o cautare pentru angajari maseur dar noi iti recomandam urmatoarele joburi:
Alte anunturi asemanatoare cu angajari maseur
24 Feb
Muncitori ferme cai - angajari rapide februarie
Caracal

Ai experienta in cresterea animalelor Acum facem angajari URGENTE la fermele de cai din Austria (Innsbruck, Salzburg si Graz). Garantam siguranta unui loc de munca prin angajare cu contract individual de munca, stabilitate si seriozitate, salarii net europene, pana la 1550 E, cu asigurare medicala inclusa. Daca esti interesat de aceasta oferta, contacteaza ne pana la ora 17.

00, de L V: 0767.519.105, 0747.606.664
Categoria jobului
Altele Altele
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
24 Feb
Angajari termopane
BUCURESTI

Angajam persoane dinamice cu atitudine responsabila pentru Montaj Termopane, cu sau fara experienta in domeniu. Obligatoriu permis categoria B. Zona Ghencea. Salariu 1500-2500lei.

Pentru angajari suna acum la 0729345156Persoana cu initiative, dinamica si responsabila
Bun organizator
Apt pentru lucrul in echipa
Obligatoriu permis categorie BDetalii Companie: Window Design s-a ANDquot;nascutANDquot; in anul 2006 luand fiinta din pasiune pentru acest domeniu.
Inca de la infiintare, Window Design a mizat pe cel mai bun raport calitate-pret pentru a putea satisface nevoile consumatorilor din fiecare clasa economica.
Aprecierile clientilor ne-au propulast in fruntea topului devenind astfel in ultimii 2 ani, primii din grupa si sectorul nostru de activitate.
Companie
NetJobs
Categoria jobului
Constructii/Amenajari Constructii
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.netjobs.ro
Aplica la job Detalii job
26 Feb
Angajam maseur/maseuza
BUCURESTI ROMANIA

Postat la: 25-02-2015 Responsabilitati Vivien Kondor Studio angajeaza maseur/maseuza cu experienta. Centrul se afla in zona de nord a capitalei si este deschis de 4 luni. Cautam persoane serioase,amabile,educate.Prezinta avantaj persoanele cu un portofoliu de clienti.

Tipuri de masaje efectuate: masaj de relaxare,masaj reflexo,anticelulitic,masaj cu pietre roci vucanice,masaj suedez,aromoterapie,etc. Cerinte Efectueaza masajele terapeutice Monitorizeaza evolutia pacientului, pentru a optimiza rezultatele tratamentului; Pregateste cabinetul de masaj si asigura aprovizionarea cu toate consumabilele necesare; Efectueaza programari pentru masaj; colaborareaza cu receptia clinicii pentru a se asigura ca pacientul este corect informat in ceea ce priveste preturile tratamentelor si modalitatile de plata. Orientare catre client; Bune abilitati de comunicare si lucru in echipa; Atentie la detalii; Limba engleza – nivel mediu; Studii medii finalizate; absolvent al cursului de calificare citeste mai mult
Companie
Vivien Kondor Studio
Categoria jobului
Alte domenii Alte domenii
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
11 Feb
Maseur
Bucuresti

Responsabilitati: - Informeaza clientii asupra programului de functionare, a altor prestatii din centru, indiferent daca tin sau nu de compartimentul masaj. - Executa activitati de supraveghere, indrumare si suport pentru clientii SPA - Oferira servicii suplimentare clientilor: masaj - Asigura integral toate tehnicile de lucru necesare clientului.

Cerinte: Cerinte: - experienta in domeniu, - cunoasterea tehnicilor, exercitiilor si procedeelor de masaj, - amabilitate,rabdare, seriozitate, orientare spre nevoile pacientului; - diploma de calificare in meseria de Maseur; - experienta in domeniu; - cunoasterea unei limbi de circulatie internationalaCompensatii:-Detalii Companie:Josb4Hotels.ro - primul portal cu oferte de locuri de munca strict in domeniul hotelier. Publicarea anunturilor de angajare este gratuita, precum si toate serviciile pentru candidati.
Companie
Russmedia Tech
Categoria jobului
Servicii Infrumusetare Service Servicii infrumusetare
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job Detalii job
27Feb
07 Feb
Angajari 2014 Germania ferme cai sau vaci
Toate orasele, Strainatate Germania

Descrierea companiei Angajari personal in strainatate Descrierea postului S-a deschis piata muncii in Europa si venim cu oferte de munca pentru persoane calificate sau necalificate in zootehnie atat femei cat si barbati. Posturile sunt pentru : - ferme de cai la hranit, ingrijit, facut curatenie in grajduri, dresat si pregatit caii pt. expozitii.

- ferme de vaci la hranit, facut curat in grajduri, muls mecanizat si manual. Benaficii : contract de munca, asigurare medicala, cazare, salariu incepand de la 1300 EURO/luna plus ore suplimentare. Oferim garantia unui loc de munca. Incepeti anul cu un loc de munca nou, sigur la standardele din vest. 0754.901.670, 0754.935.796,0729.794.275 Cerintele postului Cautam persoane cu experienta la animale
Companie
team4job
Categoria jobului
Agricultura / Silvicultura / Piscicultura Altele Agricultura Altele
Tipul jobului
full-time
Salariu
13001300 euro
Sursa jobului
www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job Detalii job
25 Feb
Tehnician Maseur
Bucuresti

Liceu, Scoala postliceealaDetalii Companie:Monaco Diva este un salon de remodelare corporala in care poti sa ai intimitate deplina, o atmosfera calda si relaxanta, un moment de liniste si o echipa prietenoasa si profesionista. Salonul este dotat cu aparatura de ultima generatie din domeniul remodelarii corporale care trateaza celulita, accelereaza pierderea in greutate si centimetri.

Frumusetea incepe cu o vizita la Monaco Diva!
Companie
Monaco Diva
Categoria jobului
Servicii infrumusetare Service Servicii infrumusetare
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
jobs.bizoo.ro
Aplica la job Detalii job
27 Feb
angajari agenti vanzari
Bacau

Detalii Companie:distribuitor produse alimentare

Companie
NetJobs
Categoria jobului
Comert Vanzari Vanzari
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.netjobs.ro
Aplica la job Detalii job
24 Feb
Noi angajari la agricultura si ferme
Gura Humorului

Noi locuri de munca pentru luna februarie in Austria si Germania. Salariile incep de la 1250 1500 euro/luna. Cautam muncitori necalificati pentru munca in agricultura si ferme de animale. Relatii: .

Noi locuri de munca pentru luna februarie in Austria si Germania. Salariile incep de la 1250 1500 euro/luna. Cautam muncitori necalificati pentru munca in agricultura si ferme de animale. Relatii:
Categoria jobului
Agricultura/Silvicultura Agricultura
Tipul jobului
full-time
Salariu
15001500 euro
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
21 Feb
ARIASTUDIO FACE ANGAJARI !
Alt oras

AriaStudio din Constanta angajeaza operatoare calculator pentru activitati online (cod CAEN 312201-operator calculator electronic si retele), cu sau fara experienta.Posibilitate salariu fix sau comision din totalul incasarilor.Oferim si asteptam seriozitate
Pentru a trimite CV-uri sau pentru orice alta informatie suplimentara:
studioaria@yahoo.com
www.ariastudio.

ro
MARIA-0721133353
seriozitate
domiciliu in Constanta
cunostinte minime de limba englezaDetalii Companie:activitati online
Companie
NetJobs
Sursa jobului
www.netjobs.ro
Aplica la job Detalii job
25 Feb
maseur
BRAILA

Numar locuri de munca disponibile pentru jobul maseur in BRAILA este 2 posturi Contract de munca pe perioada determinata cu norma intreaga Cod intern Job: 09/01/1150030624/7 Contact : Braila, Str. Dorobanti Nr. 603-605 Tel. 0239/611386, e-mail : br_lmv@br.anofm.ro .

Numar locuri de munca disponibile pentru jobul maseur in BRAILA este 2 posturi Contract de munca pe perioada determinata cu norma intreaga Cod intern Job: 09/01/1150030624/7 Contact : Braila, Str. Dorobanti Nr. 603-605 Tel. 0239/611386, e-mail : br_lmv@br.anofm.ro
Sursa jobului
www.anofm.ro
Aplica la job Detalii job