Joburi cablaje iulia in alba

Cauta in 1 locuri de munca cablaje iulia in alba in 2014

Piata locurilor de munca din Alba a fost afectata de criza economica, numarul de someri a fost in crestere, dar in decursul acestui an si anul viitor sunt preconizate cresterea locurilor de munca, astfel ca acum sunt locuri de munca disponibile in industrie, vanzari, industria farmaceutica, constructii si in servicii.

13 Aug
REGLORI - Injectie mase plastice - SIBIU
Alba Romania

Str. Vasile Milea Nr 11, Ap 57, Tel: 0269 / 206 450; e-mail: sibiu@adecco.ro TIMISOARA - Str. Popa Sapca Nr. 12 tel: 0256/ 432 211; e-mail: timisoara@adecco.ro Companie Adecco Romania Posturi disponibile 1 Domeniu Cablaje / Automotive Nivel experienta 3 - 5 ani Tip contract Full-time Nivel studii Liceu Nivel salarial Confidential Localitate Alba Iulia Medias Sibiu Tara ROMANIA . Mai mult

Companie: Adecco Romania

Jobul REGLORI - Injectie mase plastice - SIBIU este incadrat in categoria Cablaje / Automotive full-time

Locul de munca REGLORI - Injectie mase plastice - SIBIU a fost preluat de pe www.myjob.ro
Ai cautat locuri de munca cablaje iulia in alba in 2014 vezi si firme in Alba sau doctori in Alba

Locurile de munca disponibile sunt destinate in numar mai mare persoanelor cu studii medii si cu experienta, dar sunt si joburi pentru persoanele cu studii superioare sau pentru cele fara experienta.
Salariul mediu pe economie in Alba este de 1362 lei in 2013, urmand ca in 2014 sa inregistreze o crestere preconizata de 6%. Salariul mediu pe economie este in crestere continua in ultimii ani, dupa gestionarea crizei economice care a afectat acesta zona.