Joburi in alba

Cauta in 336 locuri de munca in alba in 2015

Piata locurilor de munca din Alba a fost afectata de criza economica, numarul de someri a fost in crestere, dar in decursul acestui an si anul viitor sunt preconizate cresterea locurilor de munca, astfel ca acum sunt locuri de munca disponibile in industrie, vanzari, industria farmaceutica, constructii si in servicii.

29Mar
27 Mar
Inspector
Alba

Inspector Agentia Judeteana pentru Plati si Inspectie Sociala Alba 25 martie 2015 Agentia Judeteana pentru Plati si Inspectie Sociala Alba, organizeaza concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada determinata a functiei publice de executie temporar vacanta, de inspector clasa I. grad profesional superior din cadrul Compartimentul Stabilire, Monitorizare si Recuperare Debite.

Candidatii trebuie sa indeplineasca conditiile generale prevazute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul functionarilor publici (r2), cu modificarile si completarile ulterioare. Conditiile specifice necesare in vederea participarii la concurs si a ocuparii functiei publice sunt: studii  universitare  de  licenta  absolvite  cu  diploma,  respectiv  studii superioare de lunga durata, absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta in domeniul economic;  vechimea minima in specialitatea studiilor necesare exercitarii functiei publice: minimum 9 ani;  cunostinte operare PC.nivel mediu. citeste mai mult
Companie
Guvernul Romaniei
Sursa jobului
posturi.gov.ro
Aplica la job Detalii job
24 Mar
Auditor si inspector de specialitate
Alba

Auditor si inspector de specialitate Spitalul Judetean de Urgenta Alba Iulia 19 martie 2015 Spitalul Judetean de Urgenta Alba Iulia organizeaza concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a functiilor contractuale de executie, vacante, dupa cum urmeaza: auditor gradul I – Compartimentul Audit Public Intern; inspector de specialitate - Serviciul Resurse Umane si Relatii

cu Publicul. Pentru a ocupa un post contractual vacant sau temporar vacant candidatii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii generale, conform art. 3 al Regulamentului-cadru aprobat prin Hotararea Guvernului nr. 286 din 23 martie 2011, cu modificarile si completarile ulterioare: a) are cetatenia romana, cetatenie a altor state membre ale Uniunii Europene sau a statelor apartinand Spatiului Economic European si domiciliul in Romania; b) cunoaste limba romana, scris si vorbit; c) are varsta minima reglementata de prevederile legale; d) are capacitate deplina de exercitiu; e) are o stare citeste mai mult
Companie
Guvernul Romaniei
Sursa jobului
posturi.gov.ro
Aplica la job Detalii job
28 Mar
Publicare anunturi online
Bucuresti, judetul Cluj, judetul Iasi, judetul Timis, judetul Alba, judetul Arges, judetul Bihor, judetul Bistrita Nasaud, judetul Braila, judetul Botosani

Selectam dezvoltatori pentru un proiect cu totul nou pe piata nationala si mondiala. Program part-time, aprox. 3 ore pe zi, indiferent de domiciliu. Nu este necesara experienta. Oferim contract de comision si cerem: - cunostinte minime PC ; - calculator, conexiune internet; - rabdare, seriozitate, minim 18 ani. Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii trimise prin email.

Dupa perioada de instruire veti incepe sa lucrati. DETALII EXCLUSIV la adresa: cristi.ghitan1972@gmail.com Oferim si solicitam seriozitate! Nu uitati: Un drum lung de o mie de pasi incepe cu primul pas.
Companie
Cristi
Categoria jobului
Achizitii/aprovizionare Advertising Elevi/Studenti Internet/New Media Inginerie Achizitii Educatie It&c Inginerie Media
Tipul jobului
part-time
Sursa jobului
www.locuri-munca.com
Aplica la job Detalii job
27 Mar
Angajam inspector asigurari
Alba Iulia

Companie multinationala de asigurari angajeaza inspector asigurari generale. Se ofera carte de munca si un pachet salarial foarte motivant . Experienta in asigurari constituie un mare avantaj. Detalii la telefon sau trimite-ti CV pe adresa de mail si va contactam noi. . .

Companie multinationala de asigurari angajeaza inspector asigurari generale. Se ofera carte de munca si un pachet salarial foarte motivant . Experienta in asigurari constituie un mare avantaj. Detalii la telefon sau trimite-ti CV pe adresa de mail si va contactam noi. .
Categoria jobului
Vanzari Vanzari
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
29Mar
28 Mar
loc de munca in agricultura
Alba Iulia

Loc de munca in agricultura, la cules de salata

Categoria jobului
Agricultura/Silvicultura Agricultura
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
28 Mar
MANAGER Zonal
Alba Iulia, Arad, Cluj, Deva, Oradea, Resita, Timisoara

Recrutarea de personal si dezvoltarea afacerii in zona de resedinta.
- Atrage noi clienti pentru programele specifice desfasurate

Un loc de munca ideal -Part-time;full time

Se adreseaza :
-oamenilor de AFACERI care vor diversificarea activitatilor si surse alternative de profit.


-SALARIATILOR-care vor sa-si construiasca o alternativa-o afacere proprie in timpul liber pe linga servici sau un cistig suplimentar.
-STUDENTILOR -care sunt deschisi la nou si vor sa invete de la zero o afacere la cheie + un venit suplimentar.
Persoane comunicative, ambitioase, responsabile,
dornice sa cistige bani si mai ales de a forma echipe .

studii superioare sau in curs de finalizare indiferent de profil,
evantual liceu sau postliceala.
Detalii Companie:CONSULTANTA
Manegement
Agentie Recrutare
Companie
NetJobs
Categoria jobului
Consultanta Management/Consultanta Marketing Publicitate/PR Resurse Umane Serviciu clienti Vanzari Vanzari Relatii clienti Resurse umane Publicitate Consultanta
Tipul jobului
full-time , part-time
Sursa jobului
www.netjobs.ro
Aplica la job Detalii job
26 Mar
Ospatar
Alba Iulia

Human Service Resources selecteaza din toata tara, personal pentru functia de ospatar Nu se percep comisioane Locurile de munca se afla pe litoralul romanesc Informatii suplimentare puteti sa gasiti pe site-ul nostru Daca ne lasati mesaj aici, rugam insistent sa verificati raspunsul nostru tot aici pe contul OLX.

Daca intrati direct pe siteul nostru humanserviceresources cautati pagina de anunturi,selectati jobul dorit si gasiti toate informatiile necesare.
Categoria jobului
Restaurant / Hotel Restaurante
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
26 Mar
Locuri de munca in Germania
Alba Iulia, -TOATE ORASELE-Strainatate Germania

Recrutam in curatenie,fabrica auto (femei, barbati, 18-55 ani) pentru munca in Germania. Se pleaca cu contract individual de munca, transport, cazarea asigurate.Salariu de 1200euro/ luna. Pentru informatii si programari sunati la 0752829314 sau 0733093511 de Luni-Vineri intre orele 10:00-16:00.Rugam seriozitate.Detalii Companie:Europe hr.

Recrutam in curatenie,fabrica auto (femei, barbati, 18-55 ani) pentru munca in Germania. Se pleaca cu contract individual de munca, transport, cazarea asigurate.Salariu de 1200euro/ luna. Pentru informatii si programari sunati la 0752829314 sau 0733093511 de Luni-Vineri intre orele 10:00-16:00.Rugam seriozitate.Detalii Companie:Europe hr
Companie
NetJobs
Categoria jobului
ALTELE Altele
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.netjobs.ro
Aplica la job Detalii job
24 Mar
Asistent medical debutant (10 posturi)
Alba

Asistent medical debutant (10 posturi) Serviciul Public de Asistenta Sociala Sebes 20 martie 2015 Serviciul Public de Asistenta Sociala Sebes, din subordinea Consiliului Local Sebes, Judetul Alba, organizeaza concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a functiei contractuale vacante, de asistent medical debutant la Compartimentului Asistenta Medicala Scolara si Comunitara

(10 posturi). Pentru a ocupa un post contractual vacant sau temporar vacant candidatii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii generale, conform art. 3 al Regulamentului-cadru aprobat prin Hotararea Guvernului nr. 286 din 23 martie 2011, cu modificarile si completarile ulterioare: a) are cetatenia romana, cetatenie a altor state membre ale Uniunii Europene sau a statelor apartinand Spatiului Economic European si domiciliul in Romania; b) cunoaste limba romana, scris si vorbit; c) are varsta minima reglementata de prevederile legale; d) are capacitate deplina de exercitiu; e) are o stare de citeste mai mult
Companie
Guvernul Romaniei
Sursa jobului
posturi.gov.ro
Aplica la job Detalii job
27 Mar
Angajez inginer ofertare
Alba Iulia

SC VIMED COM SRL angajeaza tanar ABSOLVENT al facultatii tehnice pentru ofertare in domeniul instalatiilor in constructii. Asteptam CV-ul vostru pe tel/fax sau direct pe site. .

SC VIMED COM SRL angajeaza tanar ABSOLVENT al facultatii tehnice pentru ofertare in domeniul instalatiilor in constructii. Asteptam CV-ul vostru pe tel/fax sau direct pe site.
Categoria jobului
Constructii Constructii
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job

Au fost gasite 336 locuri de munca in alba , afisate in 34 pagini.

Ai cautat locuri de munca in alba in 2015 vezi si firme in Alba sau doctori in Alba

Locurile de munca disponibile sunt destinate in numar mai mare persoanelor cu studii medii si cu experienta, dar sunt si joburi pentru persoanele cu studii superioare sau pentru cele fara experienta.
Salariul mediu pe economie in Alba este de 1362 lei in 2013, urmand ca in 2014 sa inregistreze o crestere preconizata de 6%. Salariul mediu pe economie este in crestere continua in ultimii ani, dupa gestionarea crizei economice care a afectat acesta zona.