Joburi in alba

Cauta in 323 locuri de munca in alba in 2015

Piata locurilor de munca din Alba a fost afectata de criza economica, numarul de someri a fost in crestere, dar in decursul acestui an si anul viitor sunt preconizate cresterea locurilor de munca, astfel ca acum sunt locuri de munca disponibile in industrie, vanzari, industria farmaceutica, constructii si in servicii.

06Mar
06 Mar
Contabil sef
Alba

Contabil sef Teatrul de Papusi « Prichindel » Alba Iulia 4 martie 2015 Teatrul de Papusi « Prichindel » Alba Iulia organizeaza concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a functiei contractuale de conducere vacante de contabil sef. Pentru a ocupa un post contractual vacant sau temporar vacant candidatii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii generale, conform art.

3 al Regulamentului-cadru aprobat prin Hotararea Guvernului nr. 286 din 23 martie 2011, cu modificarile si completarile ulterioare: a) are cetatenia romana, cetatenie a altor state membre ale Uniunii Europene sau a statelor apartinand Spatiului Economic European si domiciliul in Romania; b) cunoaste limba romana, scris si vorbit; c) are varsta minima reglementata de prevederile legale; d) are capacitate deplina de exercitiu; e) are o stare de sanatate corespunzatoare postului pentru care candideaza, atestata pe baza adeverintei medicale eliberate de medicul de familie sau de unitatile citeste mai mult
Companie
Guvernul Romaniei
Sursa jobului
posturi.gov.ro
Aplica la job Detalii job
06 Mar
Informatician si muncitor calificat (2 posturi)
Alba

Informatician si muncitor calificat (2 posturi) Universitatea 1 Decembrie 1918 din Alba Iulia 3 martie 2015 Universitatea 1 Decembrie 1918 din Alba Iulia, Judetul Alba organizeaza concurs de recrutare pe perioada nedeterminata a functiilor contractuale de executie, vacante, dupa cum urmeaza: informatician gr.IV S; COR 251901 muncitor calificat tr.IV (lenjereasa).

Pentru a ocupa un post contractual vacant sau temporar vacant candidatii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii generale, conform art. 3 al Regulamentului-cadru aprobat prin Hotararea Guvernului nr. 286 din 23 martie 2011, cu modificarile si completarile ulterioare: a) are cetatenia romana, cetatenie a altor state membre ale Uniunii Europene sau a statelor apartinand Spatiului Economic European si domiciliul in Romania; b) cunoaste limba romana, scris si vorbit; c) are varsta minima reglementata de prevederile legale; d) are capacitate deplina de exercitiu; e) are o stare de sanatate corespunzatoare postului pentru citeste mai mult
Companie
Guvernul Romaniei
Sursa jobului
posturi.gov.ro
Aplica la job Detalii job
06 Mar
Administrator financiar
Alba

Administrator financiar Universitatea 1 Decembrie 1918 din Alba Iulia 3 martie 2015 Universitatea 1 Decembrie 1918 din Alba Iulia, Judetul Alba organizeaza concurs de recrutare pe perioada determinata a functiei contractuale de executie, temporar vacanta, de administrator financiar grad II S, COR 263111.

Pentru a ocupa un post contractual vacant sau temporar vacant candidatii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii generale, conform art. 3 al Regulamentului-cadru aprobat prin Hotararea Guvernului nr. 286 din 23 martie 2011, cu modificarile si completarile ulterioare: a) are cetatenia romana, cetatenie a altor state membre ale Uniunii Europene sau a statelor apartinand Spatiului Economic European si domiciliul in Romania; b) cunoaste limba romana, scris si vorbit; c) are varsta minima reglementata de prevederile legale; d) are capacitate deplina de exercitiu; e) are o stare de sanatate corespunzatoare postului pentru care candideaza, atestata pe baza adeverintei medicale citeste mai mult
Companie
Guvernul Romaniei
Sursa jobului
posturi.gov.ro
Aplica la job Detalii job
06 Mar
colaroratori vanzari in toata tara
Alba Iulia

Companie americana care activeaza in sistem mlm , cauta colaboratori distribuitori in vanzari directe, dornice de un venit suplimentar. Compania activeaza in domeniul Sanatatii, vanzarea directa de suplimenti pentru sanatate si produse de ingrijire personala.

Agentul de vanzari asigura promovarea si vanzarea directa a produselor catre clienti; Beneficii Oferite - Organizarea timpului dupa bunul plac al colaboratorului. - Traininguri gratuite - Comision substantial din vanzari, pe baza contractului de colaborare. Compania ofera o colaborare , un parteneriat, . . . Nu este o Angajare ! Trimite cv daca esti interesat.
Categoria jobului
Vanzari Vanzari
Tipul jobului
part-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
06Mar
06 Mar
Arhitect sef
Alba

Arhitect sef Consiliul judetean Alba 4 martie 2015 Agentia Nationala a Functionarilor Publici organizeaza concurs de recrutare pentru ocuparea functiei publice de conducere vacante, de arhitect sef  al judetului Alba. Candidatii trebuie sa indeplineasca conditiile generale prevazute de art. 54 din Legea nr.

188/1999 privind Statutul functionarilor publici (r2), cu modificarile si completarile ulterioare. Conditiile specifice necesare in vederea participarii la concurs si a ocuparii functiei publice sunt: studii universitare de licenta absolvite cu diploma, respectiv studii superioare de lunga durata, absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta in domeniul arhitectura sau urbanism; studii de masterat sau postuniversitare in domeniul administratiei publice, management ori in specialitatea studiilor necesare exercitarii functiei publice, in conditiile art. 31 alin. (1) din Legea nr. 284/2010 – legea cadru privind salarizarea unitara a personalului platit din fonduri citeste mai mult
Companie
Guvernul Romaniei
Sursa jobului
posturi.gov.ro
Aplica la job Detalii job
05 Mar
Locuri de munca in Germania
Alba Iulia, Baia Mare, Bistrita, Cluj, Oradea, Targu Mures, ZalauStrainatate Germania

Firma din Cluj-Napoca, recrutam muncitori calificati/necalificati pentru munca in Germania. Locurile de munca disponibile in acest moment sunt: in constructii, la fabrica auto si la curatenie. Se accepta atat femei cat si barbati,cu varsta cuprinsa intre 18-55 ani. Salariul este intre 1200-1520 euroe/luna.

Pentru informatii si programari sunati de Lu-Vi intre orele 10:00-16:00 la numerele de telefon: 0752 824 972 sau 0733093511.Detalii Companie:Europe hr
Companie
NetJobs
Categoria jobului
ALTELE Constructii/Amenajari Constructii Altele
Tipul jobului
full-time
Salariu
15201520 euro
Sursa jobului
www.netjobs.ro
Aplica la job Detalii job
03 Mar
[Part-time] Colaborare part-time pe proiect de client misterios at Confidential
Alba Iulia, Turda, Dumbraveni, Sighisoara, Medias, Blaj, Agnita, Brasov, Cisnadie, Sibiu

Descriere companie: Firma este specializata in solutii pentru cercetare si strategie marketing. Activitatea curenta consta in cercetari atat cantitative, cat si calitative pentru companii care activeaza in Romania si in straintate.

Prin intermediul instrumentelor de cercetare specifice vizam identificarea cailor de a imbunatati imaginea brandurilor si de a stabili nivelul de satisfactie fata de serviciile oferite. Descriere job: Suntem in permanenta interesati de colaboratori care sa desfasoare activitati in cadrul anchetelor pe teren. Actiunile vizate in prezent implica analiza experientei de client in domeniul retail din Romania. Tipul de colaborare pentru actiunile pe teren este part-time, in cadrul diferitelor proiecte pe care le avem in desfasurare la nivel national. Cerinte: Colaboratorul pe care il cautam: Este barbat Are varsta peste 25 de ani Are cunostinte minime de Office Are acces la internet Este din: Alba Iulia, Turda, Dumbraveni, Sighisoara, Medias, Blaj, Agnita, citeste mai mult
Categoria jobului
research Cercetare de piata
Tipul jobului
part-time
Sursa jobului
www.jobinmarketing.ro
Aplica la job Detalii job
05 Mar
lucrator comercial
Alba Iulia

-vanzator produse pentru mobilier-cunostinte program facturare -experinta in produse minim 1 an -cunostinte program facturare -experinta in produse minim 1 an

Companie
DIMASERV MOB FURNITURE SRL
Categoria jobului
Vanzari Vanzari
Sursa jobului
www.locuri-munca.com
Aplica la job Detalii job
03 Mar
Angajam consilieri credite cu salariu atractiv
Alba Iulia

Angajam consilieri credite in judetul Alba cu salariu atractiv si motivant! In special Alba Iulia! Contactati-ne la telefon. Nu rasp la mesaje!!! .

Angajam consilieri credite in judetul Alba cu salariu atractiv si motivant! In special Alba Iulia! Contactati-ne la telefon. Nu rasp la mesaje!!!
Categoria jobului
Vanzari Vanzari
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
28 Feb
Oferim locuri de munca pt Patiser
Alba Iulia,

Descrierea companiei ntem o companie de mediere a fortei de munca , cu o gama extinsa de servicii indreptata in mod special catre persoanele fizice aflate in cautarea unui loc de munca , precum si catre angajatorii interni si externi, oferindu-le forte de munca calificata in timp real .

Descrierea postului SC ACVILA CORPORATION SRL - o companie de plasare a fortei de munca va pune la dispozitie zilnic LOCURI DE MUNCA pe toata raza Judetului Alba. Pentru colaborare va asteptam la sediul nostru din Bulevardul Revolutiei Bloc A5(intre piata si mercur), Cetate - Alba Iulia. Pentru a va putea comunica detaliile suplimentare va rugam sa ne contactati la telefon 0766306957. O zi buna! Cerintele postului Cu experienta
Companie
Acvila Corporation
Categoria jobului
Restaurant / Food service / Catering Catering Service
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job Detalii job

Au fost gasite 323 locuri de munca in alba , afisate in 33 pagini.

Ai cautat locuri de munca in alba in 2015 vezi si firme in Alba sau doctori in Alba

Locurile de munca disponibile sunt destinate in numar mai mare persoanelor cu studii medii si cu experienta, dar sunt si joburi pentru persoanele cu studii superioare sau pentru cele fara experienta.
Salariul mediu pe economie in Alba este de 1362 lei in 2013, urmand ca in 2014 sa inregistreze o crestere preconizata de 6%. Salariul mediu pe economie este in crestere continua in ultimii ani, dupa gestionarea crizei economice care a afectat acesta zona.