Joburi angajari dedeman in alba iulia

Pentru cautarea facuta de dumneavoastra nu s-a gasit nici un loc de munca.

Nu am gasit nici o cautare pentru angajari dedeman in orasul alba iulia dar noi iti recomandam urmatoarele joburi:
Alte anunturi asemanatoare cu angajari dedeman in orasul alba iulia
15 Apr
Angajari in agricultura - Anglia
Alba Iulia Strainatate Anglia

Buna ziuaRecrutam candidati pentru locuri de munca in agricultura, Anglia la cules de fructe si legume.Salarizarea incepe cu £ 6.50 pe ora.Cazarea se ofera cotra cost in caravane (aproximativ £ 35). Se lucreaza 6 zile pe saptamana, posibil 7 daca este necesar.Plecarile au loc in luna Mai.Va asteptam la sediul nostru din: Borsa, Str Strandului, Nr22, Bl. B2, Sc B, Parter, Ap.

22, MARAMURES pentru a va depune documentele.Va multumim
Categoria jobului
Locuri de munca in strainatate Strainatate
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
26Apr
11 Apr
Angajam in Fabrica de Volane Ianuarie 2014
Alba Iulia,

Descrierea companiei Angajari personal in strainatate Descrierea postului Oferim locuri de munca in Fabrica de volane pentru masini de lux si sofer categoria B (se solicita experienta in domeniu pentru sofer). Exita posibilitatea de a lucra cu contract pe program si salariu fix sau doritorii pot face si ore suplimentare pot ajunge si pana la 1800/euro.

Cazare, masa si transport asigurate de angajator. Se pleaca cu contract individual de munca, pentru rezervarea locului de munca suna la numerele: 0757279885 /0728549051. Cerintele postului seriozitate experienta
Companie
team4job
Categoria jobului
Industria de masini / Service auto Service Service auto Industria auto
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job Detalii job
08 Apr
Montatori de usi de garaj sectionale si rulouri exterioar...
Alba Iulia ROMANIA

Postat la: 08-04-2015 Responsabilitati Companiei nationala,in domeniul amenajarilor rezidentiale si industriale face angajari in toata tara si ofera cursuri gratuite de specializare pentru vanzatori si montatori de usi de garaj si rulouri exterioare. Pentru cerinte, detalii, depunere CV, acceseaza: http://dealeri.alexiana.ro/alx2/aplicant.

php Cerinte - Om cu bun simt (cei 7 ani de acasa) - Posesor permis de conducere categoria B; - Abilitate practica in domeniul tehnic si executie montaj; - Abilitate utilizare computer si programe software; - Abilitate in comunicare cu clientii; - Constituie avantaj abilitati de vanzari (cursuri); - Disponibilitate deplasari pe o raza de 150 km. Beneficii Oferite Compania ofera: - Logistica necesara prestarii serviciului – telefon, autoturism, laptop, instruire,etc. - Pachet salarial motivant intre minim 1500 ron si 5000 ron in functie de realizari Va rugam anexati cv pe http://dealeri.alexiana.ro/alx2/aplicant.php Dupa analiza si selectie, citeste mai mult
Companie
SC Alexiana Group SRL
Categoria jobului
Vanzari Vanzari
Tipul jobului
full-time
Salariu
3751500 ron
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job