Joburi in alba iulia

Cauta in 206 locuri de munca in alba iulia in 2014

21 Nov

Diriginte de santier 5/7

Alba Iulia, Blaj, Abrud etc.

Activitati de supervizare a lucrarilor la sistemul de management al deseurilor din judetul Alba. Lucrarile se vor desfasura in mai multe locatii: Alba Iulia, Aiud, Abrud, Blaj, Campeni, Cugir Galda de Jos, Ocna Mures, Tartaria si vor fi supervizate de o echipa de diriginti autorizati pentru domenii diferite si complementare. Implicare 12 - 15 zile/luna pina la sfarsitul anului 2015, apoi.

Companie: Proiect Consulting SRL

Jobul Diriginte de santier 5/7 este incadrat in categoria Constructii / Amenajari Salar:2500 ron

Locul de munca Diriginte de santier 5/7 a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
19 Nov

Consultant Asigurari de Viata- Alba Iulia

Alba Iulia

.

Companie: ING Asigurari de Viata

Jobul Consultant Asigurari de Viata- Alba Iulia este incadrat in categoria Asigurari - Intermedieri financiare Banci Vanzari full-time

Locul de munca Consultant Asigurari de Viata- Alba Iulia a fost preluat de pe www.hipo.ro
Aplica la job
20 Nov

Magaziner Alba Iulia

Alba Iulia

Cerinte - experienta in munca in depozit constituie avantaj - cunostinte legate de activitatea de incarcare-descarcare, picking, conditiile de pastrare a marfii, etc. - persoana atenta, responsabila, organizata Responsabilitati - pregatirea marfii pe masini pentru livrare - pastrarea igienei in depozit conform procedurilor companiei - incarcarea si descarcarea marfii pe rampa de.

full-time

Locul de munca Magaziner Alba Iulia a fost preluat de pe www.smartdreamers.com
Aplica la job
26Nov
21 Nov

MANAGER Zonal

Arad, Deva, Oradea, Resita, Timisoara, Cluj, Alba Iulia

Recrutarea de personal si dezvoltarea afacerii in zona de resedinta. - Atrage noi clienti pentru programele specifice desfasurate Un loc de munca ideal -Part-time;full time Se adreseaza : -oamenilor de AFACERI care vor diversificarea activitatilor si surse alternative de profit. -SALARIATILOR-care vor sa-si construiasca o alternativa-o afacere proprie in timpul liber pe linga servici sau.

Companie: NetJobs

Jobul MANAGER Zonal este incadrat in categoria Consultanta, Management/Consultanta, Marketing, Publicitate/PR, Resurse Umane, Serviciu clienti, Vanzari full-time , part-time

Locul de munca MANAGER Zonal a fost preluat de pe www.netjobs.ro
Aplica la job
21 Nov

Operator Pariuri Sportive

Adjud, Alba Iulia, Arad, Bacau, Baia Mare, Bailesti, Barlad, Bistrita, Botosani, Braila, Brasov, Bucuresti, Buzau, Calarasi, Campul Lung Muscel, Caracal, Caransebes, Carei, Cluj Napoca, Constanta , Craiova, Deva, Dragasani, Floresti, Gaesti, Galati, Giurg

* Deruleaza activitatea de vanzare de produse si servicii ale agentiei avand in vedere fidelizarea clientilor ? Informeaza clientii in legatura cu promotiile si regulile jocurilor aflate in derulare; ? Furnizeaza informatii utile clientilor despre serviciile oferite; ? Incaseaza banii sau alte forme de plata pentru vanzarea serviciilor si produselor specifice. * Participa la gestionarea.

Companie: Bet Cafe Arena

Jobul Operator Pariuri Sportive este incadrat in categoria Vanzari full-time

Locul de munca Operator Pariuri Sportive a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
19 Nov

Dezvoltator si Suport Aplicatii Interne-Alba Iulia

Alba Iulia ROMANIA

Postat la: 19-11-2014 Responsabilitati Obiectivul postului: - Realizarea de activitati de definire, proiectare, realizare, testare, implementare si modificare a sistemelor informatice, in conformitate cu cerintele interne. Responsabilitati: - Dezvoltarea de aplicatii interne - Intretinere si optimizare baze de date MS SQL Server 2008/2012; Creare tabele, proceduri stocate, view-uri si.

Companie: SC ALBALACT RO

Jobul Dezvoltator si Suport Aplicatii Interne-Alba Iulia este incadrat in categoria IT&C full-time

Locul de munca Dezvoltator si Suport Aplicatii Interne-Alba Iulia a fost preluat de pe www.myjob.ro
Aplica la job
19 Nov

BUYER - limba germana - companie multinationala in ALBA I...

Alba Iulia ROMANIA

Postat la: 29-10-2014 Responsabilitati - Analizarea stocuri de materii prime si estimarea necesarului de achizitii; - Lansarea comenzilor si urmarirea lor pana la livrare; - Intretinerea relatiilor cu furnizorii existenti; - Coordonarea sistemul de comenzi, centralizarea achizitiilor, selectarea ofertelor, evaluearea diversele canale de aprovizionare in functie de calitate, servicii si.

Companie: RECRUT ART

Jobul BUYER - limba germana - companie multinationala in ALBA I... este incadrat in categoria Aprovizionare / Achizitii full-time

Locul de munca BUYER - limba germana - companie multinationala in ALBA I... a fost preluat de pe www.myjob.ro
Aplica la job
19 Nov

Key Account Manager/Area Sales Manager

Brasov, Caransebes, Drobeta-Turnu Severin, Hunedoara, Alba Iulia, Tirgu Mures, Timisoara

Descrierea postului: Planifica si realizeaza vizite periodice la client; Identifica potentiali clienti in zona alocata; Intretine si dezvolta relatia cu clientii deja existenti ai companiei; Promoveaza intregul portofoliu de produse al companiei; Actualizeaza permanent baza de date cu clientii din zona de care este responsabil; Negociaza cu clientii conditiile comerciale in limitele de.

full-time

Locul de munca Key Account Manager/Area Sales Manager a fost preluat de pe www.smartdreamers.com
Aplica la job
18 Nov

[Part-time] Colaborare part-time pe proiect de client misterios at Confidential

Alba Iulia, Turda, Dumbraveni, Sighisoara, Medias, Blaj, Agnita, Brasov, Cisnadie, Sibiu

Descriere companie: Firma este specializata in solutii pentru cercetare si strategie marketing. Activitatea curenta consta in cercetari atat cantitative, cat si calitative pentru companii care activeaza in Romania si in straintate. Prin intermediul instrumentelor de cercetare specifice vizam identificarea cailor de a imbunatati imaginea brandurilor si de a stabili nivelul de satisfactie fata de.

Jobul [Part-time] Colaborare part-time pe proiect de client misterios at Confidential este incadrat in categoria research part-time

Locul de munca [Part-time] Colaborare part-time pe proiect de client misterios at Confidential a fost preluat de pe www.jobinmarketing.ro
Aplica la job
22 Nov

Diriginte de santier, domeniu 5 sau 7

Alba Iulia

Expertul selectat va face parte din echipa care va asigura supervizarea lucrarilor la sistemul de management al deseurilor din judetul Alba (Alba Iulia, Blaj,Aiud, Tartaria, Abrud, Campeni, Cugir,Ocna Mures, Galda de Jos).Autorizatie de diriginte de santier pentru unul dintre domeniile: - 5.1 Lucrari hidrotehnice (sau un domeniu superior)sau - 7 Imbunatatiri funciare.Detalii Companie:Firma de.

Companie: NetJobs

Jobul Diriginte de santier, domeniu 5 sau 7 este incadrat in categoria Constructii/Amenajari

Locul de munca Diriginte de santier, domeniu 5 sau 7 a fost preluat de pe www.netjobs.ro
Aplica la job

Au fost gasite 206 locuri de munca in alba iulia , afisate in 21 pagini.