Joburi ajofm baia mare

Pentru cautarea facuta de dumneavoastra nu s-a gasit nici un loc de munca.

Nu am gasit nici o cautare pentru ajofm baia mare dar noi iti recomandam urmatoarele joburi:
Alte anunturi asemanatoare cu ajofm baia mare
24 Apr
Agent de Vanzari Van-Sell BAIA MARE
Baia Mare

Responsabilitati:
- vanzare retail de dulciuri pentru copii (4-14 ani) catre toate magazinele din zona alocata (judetul Baia Mare);
- gestionare depozit din Baia Mare;
- vanzare in sistem van-sell, operare pe palm (PDA) si imprimanta.

- Minim studii medii (liceu absolvit cu diploma de BAC);
- Caracter comunicativ, deschis, dinamic;
- Hotarare si orientare spre rezultate;
- Experienta in vanzari nu este neaparat necesara;
- Abilitati de planificare a muncii;
- Permis de conducere Categoria B (obtinut de minim 1 an si minim 10.000km condusi);
- Domiciliul stabil in Baia Mare.Detalii Companie:Cash ANDamp; Candy SRL este o firma de distribuANDamp;355;ie nationala, infiinANDamp;355;ata in anul 2004, care este prezenta pe piaANDamp;355;a romANDacirc;neasca din vara lui 2005. Firma face parte dintr-o companie multinationala cu afaceri in 9 tari (Germania, Austria, Cehia, Slovacia, Polonia, Ungaria, RomANDacirc;nia, Bulgaria ANDamp;537;i Spania) principala citeste mai mult
Companie
NetJobs
Categoria jobului
Vanzari Vanzari
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.netjobs.ro
Aplica la job Detalii job
28Apr
18 Apr
Specialist Solutii Tehnice Baia Mare, Sfantu Gheorghe
Baia Mare ROMANIA Sfantu Gheorghe

Postat la: 27-03-2015 Responsabilitati SCOP: Consolidarea activitatilor de modernizare si reparatii a retelei de acces din aria de responsabilitate a Centrului Operatiuni. RESPONSABILITATI PRINCIPALE: ◦Colecteaza informatii despre aparitia noilor zone rezidentiale si de business sau a zonelor cu cereri de servicii fara acoperire din punct de vedere al retelei de telecomunicatii.

◦Elaboreaza documentatia preliminara cu privire la oportunitatile de investitii/ solutiile tehnice identificate pe teren in legatura cu : optimizarea retelei de acces, functionarea in parametrii a retelei de acces. ◦Colecteaza datetele primare (survey) necesare elaborarii solutiilor tehnice. ◦Colaboreaza cu persoanele abilitate la elaborarea estimarii valorii investitiei si la elaborarea solutiei tehnice detaliate de implementare a investitiei pe teren. ◦Intocmeste studiul de fezabilitate pentru proiectele de tip: AN (furturi, distrugeri, calamitati, inlocuire stalpi), IF (mutari impuse) si CS citeste mai mult
Companie
Telekom Romania Communications S.A.
Categoria jobului
Inginerie / Tehnologie It&c Inginerie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
08 Apr
Consultant vanzari - Baia Mare
Baia Mare ROMANIA

Postat la: 17-03-2015 Responsabilitati * Consiliaza clientii in scopul satisfacerii nevoilor acestora si atingerii obiectivelor postului * Receptioneaza marfa din cadrul raionului * Aseaza si expune marfa conform procedurilor interne * Se implica activ in activitatile de promotie desfasurate in cadrul magazinului * Respecta si aplica principiile de vanzare invatate in cadrul training-urilor

Cerinte * Studii medii/superioare * Experienta in domeniul materialelor de constructii/instalatiilor reprezinta un avantaj * Excelente abilitati de comunicare, interrelationare si lucru in echipa * Harnic, perseverent, onest, cu simt al responsabilitatii * Orientat spre invatare, cu initiativa si capacitate de analiza * Disponibilitate la efort fizic si manipulare de marfa * Operare MS Office ( Excel, Word) * Autorizatie ISCIR pentru utilajele de manevrat marfa constituie un avantaj Beneficii Oferite * Pachet salarial motivant (salariu fix, bonuri de masa, bonus de performanta) * Training-uri de citeste mai mult
Companie
DEDEMAN
Categoria jobului
Arhitectura / Constructii / Amenajari Constructii
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
08 Apr
Casier - Baia Mare
Baia Mare ROMANIA

Postat la: 17-03-2015 Responsabilitati * Scaneaza si/sau inregistreaza produsele achizitionate de clienti * Incaseaza contravaloarea marfii si emite documentele fiscale aferente * Intocmeste zilnic documentele de casa, monetarul si fisa de documente (foile CEC, ordin de plata, bonuri POS, tichet etc.

) * Efectueaza plati in baza documentelor semnate de conducerea magazinului * Respecta procedurile interne privind incasarile si platile Cerinte * Studii medii * Experienta pe un post similar constituie un avantaj * Abilitati de comunicare, interrelationare, lucru in echipa * Diplomat si orientat catre client * Harnic, perseverent, onest, cu simt al responsabilitatii * Operare MS Office (Excel,Word) Beneficii Oferite * Pachet salarial motivant (salariu fix, bonuri de masa, bonus de performanta) * Training-uri specifice functiei * Posibilitatea dezvoltarii in cariera Descrierea firmei Lider de piata in domeniul retailului de materiale de constructii si amenajari interioare, Dedeman se citeste mai mult
Companie
DEDEMAN
Categoria jobului
Arhitectura / Constructii / Amenajari Constructii
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
15 Apr
Angajare operator pariuri Baia Mare
Baia Mare

Companie internationala, angajeaza operator pariuri in orasul Baia Mare. Cerinte: cunostinte de operare PC; cunostinte minime de contabilitate primara si buna capacitate de relationare. .

Companie internationala, angajeaza operator pariuri in orasul Baia Mare. Cerinte: cunostinte de operare PC; cunostinte minime de contabilitate primara si buna capacitate de relationare.
Categoria jobului
Vanzari Vanzari
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
14 Apr
Angajam secretara birou - Baia Mare
Baia Mare

Angajam secretara pentru birou domiciliul in Baia Mare persoana de preferat peste 30 de ani. Locatie centrala. Activitatea este de secretariat, relatii cu publicul. Se trimte un cv pentru contactare la interviu. .

Angajam secretara pentru birou domiciliul in Baia Mare persoana de preferat peste 30 de ani. Locatie centrala. Activitatea este de secretariat, relatii cu publicul. Se trimte un cv pentru contactare la interviu.
Categoria jobului
Contabilitate / Administratie Finante Administratie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
28Apr
12 Apr
Angajez personal pentru birou - Baia Mare
Baia Mare

Angajez pentru birou in Baia Mare persoana de preferat peste 40 de ani, pentru munca de relatii cu publicul. Locatie centrala. Activitatea este de secretariat, relatii cu publicul. Se trimte un cv pentru contactare la interviu. .

Angajez pentru birou in Baia Mare persoana de preferat peste 40 de ani, pentru munca de relatii cu publicul. Locatie centrala. Activitatea este de secretariat, relatii cu publicul. Se trimte un cv pentru contactare la interviu.
Categoria jobului
Contabilitate / Administratie Finante Administratie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
10 Apr
Angajam Agent vanzari teren - instalator TV (D2D) Baia Mare
Bistrita Baia Mare

Angajam Agent vanzari teren - instalator TV (D2D), pentru Campeni, Baia Mare, Zalau Descrierea postului: -prezentarea si promovarea serviciilor Orange; -prospectarea pietei si identificarea de noi clienti; -incheierea de contracte cu persoane fizice la domiciliul acestora; - efectuarea de montari si verificari, la domiciliul clientului a antenelor TV -activitate de teren.

Cerinte: -comunici excelent si ai putere de convingere - te interseaza sa obtii rezultate si nu renunti pana nu-ti atingi obiectivele - vrei sa inveti lucruri noi - nu-ti place sa stai intr-un birou toata ziua, ci iti place munca de teren - vrei sa castigi pe masura rezultatelor tale - permis de conducere cat. B Oferta (bonusuri, beneficii): -posibilitati de dezvoltare profesionala, incepand cu Departamentul de Vanzari Directe - mediu de lucru placut - un venit intre 1100 si 2000 compus din salariu fix plus comisioane in functie de valoarea si volumul vanzarilor
Categoria jobului
Vanzari Vanzari
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
25 Apr
Client Misterios (Mystery Shopping) - Baia Mare, Barlad, Beius, Bistrita, Blaj, Braila, Botosani
Baia Mare, Barlad, Beius, Bistrita, Blaj, Botosani, Braila

ANDquot;Cumparatorii sub acoperireANDquot; (shopperii) sunt persoanele care, pretinzand ca sunt clienti reali, realizeaza vizite sub acoperire in scopul evaluarii calitatii serviciilor prestate de comercianti.

Acestia sunt in permanenta legatura cu coordonatorul proiectului si actioneaza doar in baza instructiunilor primite de la acesta.

Din acest motiv, cumparatorul sub acoperire trebuie sa fie extrem de disponibil pentru a raspunde oricaror solicitari din partea companiei noastre, legate de proiectul in care se angajeaza.
Pe parcursul vizitelor diferite se evalueaza aspecte legate de atitudinea angajatului, de corectitudinea si acuratetea informatiilor primite in locatie in baza unui scenariu bine definit.

Dupa efectuarea vizitei se completeaza un raport online detaliat al celor observate (conform fisei de evaluare primite la inceputul proiectului pentru fiecare locatie vizitata), care se va trimite fara intarziere catre Coordonatorul proiectului in maxim 24 citeste mai mult
Companie
NetJobs
Categoria jobului
Cercetare Marketing Sondaje Marketing
Tipul jobului
part-time
Sursa jobului
www.netjobs.ro
Aplica la job Detalii job
21 Apr
AGENT VANZARI (Baia Mare, Mures, Cluj-Napoca)
Baia Mare, Targu Mures, Cluj Napoca

Candidatul ideal: - Absolvent studii medii, studiile superioare constituie avantaj - Experienta minima 1 an in domeniul vanzarilor directe (FMCG) - Detinator permis de conducere categoria B - Aptitudini foarte bune de comunicare, negociere, relationare - Orientare catre client si rezultate - Persoana dinamica, motivata si organizata - Disponibilitate pentru deplasare si program prelungit -

Cautarea de noi clienti si dezvoltare zona, mentine relatiile cu acestia pe termen lung - Viziteaza clientii din teritoriul alocat conform planului stabilit - Promoveaza ofertele comerciale ale companiei in acord cu strategia stabilita - Realizeaza planul de vanzari si de incasari - Activitati administrative: rapoarte, situatii, participari la sedinta
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.smartdreamers.com
Aplica la job Detalii job