Joburi agentia crystal

Pentru cautarea facuta de dumneavoastra nu s-a gasit nici un loc de munca.

Nu am gasit nici o cautare pentru agentia crystal dar noi iti recomandam urmatoarele joburi:
Alte anunturi asemanatoare cu agentia crystal
22 Nov
Consilier juridic principal Cluj

Consilier juridic principal Agentia Judeteana pentru Plati si Inspectie Sociala Cluj 7 noiembrie 2014 ATENȚIE: Acest anunt a expirat, existand posibilitatea ca datele prezentate aici sa nu mai fie relevante in acest moment. Agentia Judeteana pentru Plati si Inspectie Sociala Cluj organizeaza concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada determinata a functiei publice de executie,.

Companie: Guvernul Romaniei

Locul de munca Consilier juridic principal a fost preluat de pe posturi.gov.ro
Aplica la job
23 Nov
Auditor superior Mehedinti

Auditor superior Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Mehedinti 5 noiembrie 2014 Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Mehedinti organizeaza concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a functiei publice de executie,vacanta de auditor, clasa I, gradul profesional superior  Compartimentul Audit Public Intern. Candidatii trebuie sa indeplineasca.

Companie: Guvernul Romaniei

Locul de munca Auditor superior a fost preluat de pe posturi.gov.ro
Aplica la job
22 Nov
Consilier asistent Bucuresti

Consilier asistent Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca 31 octombrie 2014 ATENȚIE: Acest anunt a expirat, existand posibilitatea ca datele prezentate aici sa nu mai fie relevante in acest moment. Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca organizeaza concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada determinata a functiei publice de executie, temporar vacanta, de.

Companie: Guvernul Romaniei

Locul de munca Consilier asistent a fost preluat de pe posturi.gov.ro
Aplica la job
22 Nov
Ingrijire de o doamna mobila in Frankfurt BUCURESTI, -STRAINATATE-, -TOATE ORASELE-

varstnice -Inregistrarea in agentia noastra (gratis) la adresa ro.sunset24.eu Inregistrarea gratuita Pe toti doritorii ii rugam sa se inregistreze online indeplinind formularul de inregistrare pe pagina web http://ro.sunset24.eu in sectia ANDbdquo;Inregistrare rapidaANDquot;. Despre Agentie : Agentia SunSet Blvd. se ocupa cu furnizarea serviciilor personale din anul 1998. Datorita.

Companie: NetJobs

Jobul Ingrijire de o doamna mobila in Frankfurt este incadrat in categoria BabySitter/Menaj/Curatenie, Healthcare, Medicina/Stomatologie, Sanatate full-time

Locul de munca Ingrijire de o doamna mobila in Frankfurt a fost preluat de pe www.netjobs.ro
Aplica la job
22 Nov
Consilier debutant Bucuresti

Consilier debutant Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura 4 noiembrie 2014 ATENȚIE: Acest anunt a expirat, existand posibilitatea ca datele prezentate aici sa nu mai fie relevante in acest moment. Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura organizeaza concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a functiei publice de executie, vacanta, de consilier,.

Companie: Guvernul Romaniei

Locul de munca Consilier debutant a fost preluat de pe posturi.gov.ro
Aplica la job
23Nov
23 Nov
Auditor asistent Prahova

Tinosu 4 noiembrie 2014 Agentia Nationala a Functionarilor Publici organizeaza concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a functiei publice de executie vacanta de auditor, clasa I, grad profesional asistent din cadrul aparatului de specialitate al primarului comunei Tinosu, judetul Prahova. Candidatii trebuie sa indeplineasca conditiile generale prevazute de art. 54.

Companie: Guvernul Romaniei

Locul de munca Auditor asistent a fost preluat de pe posturi.gov.ro
Aplica la job
22 Nov
Șef serviciu Buzau

Șef serviciu Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Buzau  Agentia Locala Buzau 6 noiembrie 2014 Agentia Nationala a Functionarilor Publici organizeaza concurs de promovare pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a functiei publice de conducere vacanta de sef serviciu  Agentia Locala Buzau din cadrul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Buzau. Candidatii.

Companie: Guvernul Romaniei

Locul de munca Șef serviciu a fost preluat de pe posturi.gov.ro
Aplica la job
23 Nov
Director executiv Prahova

Ploiesti 6 noiembrie 2014 Agentia Nationala a Functionarilor Publici organizeaza concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a functiei publice de conducere vacanta de director executiv al Directiei Economice din cadrul Primariei municipiului Ploiesti, judetul Prahova. Candidatii trebuie sa indeplineasca conditiile generale prevazute de art. 54 din Legea nr. 188/1999.

Companie: Guvernul Romaniei

Locul de munca Director executiv a fost preluat de pe posturi.gov.ro
Aplica la job
22 Nov
Consilieri (3 posturi) Cluj

Consilieri (3 posturi) Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Cluj 6 noiembrie 2014 ATENȚIE: Acest anunt a expirat, existand posibilitatea ca datele prezentate aici sa nu mai fie relevante in acest moment. Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Cluj organizeaza concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada determinata a functiilor publice de executie, temporar.

Companie: Guvernul Romaniei

Locul de munca Consilieri (3 posturi) a fost preluat de pe posturi.gov.ro
Aplica la job
22 Nov
Arhitect sef Mures

7 noiembrie 2014 Agentia Nationala a Functionarilor Publici organizeaza concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a functiei publice de conducere vacanta de arhitect  sef al municipiului Sighisoara, judetul Mures. Candidatii trebuie sa indeplineasca conditiile generale prevazute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul functionarilor publici (r2), cu.

Companie: Guvernul Romaniei

Locul de munca Arhitect sef a fost preluat de pe posturi.gov.ro
Aplica la job